Viorica Dăncilă și-a făcut deja planurile pentru după alegeri. „Nu voi fi șomeră. Pot face performanță!”

Viorica Dăncilă și-a făcut deja planurile pentru după alegeri. „Nu voi fi șomeră. Pot face performanță!”
Ce se va întâmpla cu Viorica Dăncilă, premierul demis al României dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale? Sursa foto: Inquam Photo/Octav Ganea

În ciuda speculațiilor apărute conform cărora premierul demis, ar putea fi șomeră după încheierea alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă oferă asigurări clare că nu se va întâmpla acest lucru. Aleasa formațiunii social-democrate pentru cursa prezidențială din acest an este convinsă că nu va rămâne fără loc de muncă după finalul lunii noiembrie.

Viorica Dăncilă a participat vineri la o conferință de presă la Timișoara dacă are în vedere un potențial viitor loc de muncă în măsura în care liderul PSD nu va câștiga alegerile prezidențiale care vor avea loc luna aceasta. Prezindețiabilul a spus că nu s-a gândit încă la acest aspect, dar a asigurat totodată că nu va rămâne șomeră.

 

Ce va face Dăncilă după alegerile prezidențiale?

„Spre deosebire de candidatul Iohannis, eu m-am gândit mai puțin la avantajul meu personal, în schimb m-am gândit la ceea ce pot să fac pentru oameni. Sunt convinsă că voi găsi un loc de muncă pentru că eu cred că am destulă experiență. Sunt destule locuri unde pot să dovedesc că pot face performanță”, a spus Dăncilă, citată de Mediafax.

Mai mult decât atât, Viorica Dăncilă crede cu tărie că va ajunge chiar până în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, care se vor organiza pe 24 noiembrie. Îniante de aceeași conferință în care premierul demis a participat la Timișioara în această dimineață, Dăncilă a fost huiduită de un grup de 15 persoane care au așteptat-o pe Viorica Dăncilă cu huiduieli. Oamenii au venit la sediul Consiliului Județean Timiș, unde aceasta a susținut evenimentul cu presa. Timișorenii au avut la ei portavoci, au scandat și au bruiat conferința de presă, informează Mediafax, citat de Digi24.

Cel mai recent, dar și ultimul barometru realizat de Europa FM cu privire la alegeri prezidențiale din acest an indică faptul că pentru postul de președinte al României, favoritul este chiar actualul șef de stat, Klaus Iohannis, urmat de Mircea Diaconu și abia apoi Viorica Dăncilă.

Intenția de vot pentru alegerile prezidențiale din mențiuni valide de vot. Foto: europafm.ro

 

Ca europarlamentar, Viorca Dăncilă obținea o remunerație netă de 8.000 de euro lunar, plus sumele forfetare. În contextul în care moțiunea de cenzura a trecut în Parlament, iar Guvernul a fost demis pe data de 10 octombrie 2019. În calitate de premier al României, veniturile Vioricăi Dăncilă se ridicau la 142.519 de lei, iar potrivit declarației sale de avere, ea deține 8 conturi bancare, ce însumează 518.218 de lei. Ea mai deține bijuterii de aur, printre care broșe, ce au o valoare estimată la 5.000 de euro. Premierul demisionar Viorica Dăncilă va rămâne practic şomeră după ce i se termină interimatul la Palatul Victoria, însă rămâne văzut daca liderul PSD va mai rămâne în fruntea formațiunii politice sau dacă va mai face parte dintr-o altă instituție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI