Cine este Justin Jedlica, bărbatul care și-a făcut 580 de operații estetice. Cum arăta înainte

Cine este Justin Jedlica, bărbatul care și-a făcut 580 de operații estetice. Cum arăta înainte
Cine este Justin Jedlica

Justin Jedlica este acum supranumit păpușa Ken și a suferit 580 de operații estetice. Însă cum arăta el înainte este întrebarea.

Cine este Justin Jedlica, bărbatul care și-a făcut 580 de operații estetice

Justin Jedlica era un băiat extrem de sărac, fascinat însă de vedetele cu trăsături modelate de intervențiile estetice. El a devenit, în timp, obsedat de dorința de a deveni ”bărbatul din plastic”. Justin Jedlica are acum 580 de operații estetice, este de nerecunoscut.

Justin Jedlica a devenit faimos în urmă cu opt ani, prin prisma intervențiilor pe care și le-a făcut la chip. Atunci, el avea puțin peste 180 de intervenții chirurgicale. Au trecut anii, iar la capitolul operații estetice bărbați, obsesia l-a dus la 580 de intervenții, dar transformarea sa este departe de final. Astfel, în decursul a două decenii, Justin Jedlica s-a remodelat cu ajutorul bisturiului medicului, intervențiilor cu laser și injectărilor cu diferite substanțe. Investiția sa fost una uriașă, iar bărbatul a cheltuit, până acum, în jur de 600.000 de dolari.

Justin Jedlica a spus că s-a născut și a crescut într-o familie săracă. Din copilărie, a visat la o viață mai bună, în care banii să nu fie o problemă, iar munca să nu îi acapereze întreaga existență.

„Întotdeauna am adorat o mulţime de lucruri de genul, stilul de viaţă al celor bogaţi şi celebri şi, evident, am fost mereu îndrăgostit de vedete. M-am născut în 1980, atunci Michael Jackson era uriaş, la fel ca Dolly Parton şi Joan Rivers. Şi multe dintre aceste simboluri iconice pentru mine în tinereţe, toate aveau un lucru în comun: chirughia plastică”, a povestit bărbatul care și-a făcut 580 de operații estetice, potrivit The Sun.

Transfomarea lui a început acum mai bine de 20 de ani, iar americanul atrage atenția tuturor, de fiecare dată când iese din casă. Deși mulți spun că este dependent de operațiile estetice, dar nu este deloc deranjat de eticheta primită, zicând că adoră să „împingă limitele”. De altfel, lista intervențiilor prin care a trecut este lungă și șocantă: implanturi în bicepși, în fesieri, cinci rinoplastii, liposucții, liftinguri, modificări la nivelul umerilor sau, poate cea mai bizară, eliminarea vaselor de sânge de la nivelul frunții.

De nerecunoscut

Mai mult decât atât, în vara anului 2017, bărbatul și-a implantat o pereche de aripi în spate. Atunci a  fost de fapt o operație de înlocuire, întrucât vechile implanturi, puse cu doi ani înainte, i se păreau prea mari. De altfel, bărbatul a fost prima persoană din lume care și-a modificat spatele, iar ca să fie sigur că rezultatul îi va plăcea, Justin a colaborat cu medicul chirurg, desenându-și noul set de aripi, care l-a costat 18.000 de dolari.

Privind fotografiile cu Justin Jedlica, transformarea este una spectaculoasă. Avea 18 ani când și-a făcut prima operație la nas, iar e atunci a devenit dependent de operații estetice. Deși mai toți îl blamează pentru asta, mama îi este cel mai mare susținător, spunând că este mândră de el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI