Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucătoare care ar putea să o elimine din turneu

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucătoare care ar putea să o elimine din turneu
Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open

Simona Halep joacă marți, 21 ianuarie, de la ora 10:00 în turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialiștii consideră că sportiva din Statele Unite ale Americii are mari șanse să o elimine pe Halep, unii dintre ei mizând chiar pe victoria americancei.

Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open

Jennifer Brady (24 de ani, locul 49 WTA) participă la Australian Open după ce la începutul acestui an a jucat la turneul din Brisbane, unde a avut o evoluție destul de bună. Americanca a eliminat două dintre favoritele pentru câștigarea turneului: a învins-o pe Maria Sharapova (3-6, 6-1- 6-7), iar apoi a trecut de liderul mondial Ashleigh Barty (6-4, 7-6).

Simona Halep și Jennifer Brady s-au întâlnit o singură dată până în prezent pe terenul de tenis, în cadrul turneului din Toronto. Constănțeanca a pierdut primul set cu 4-6, a revenit în setul secund și l-a câștigat cu 7-5 și s-a impus în decisiv cu 7-6.

Sportiva din SUA și-a făcut debutul în circuitul WTA în 2014, la US Open, după ce a primit un wildcard, alături de Samantha Crawford, la proba de dublu. În întreaga sa carieră, Jennifer Brady a câștigat din tenis peste 2 milioane de dolari.

Jennifer Brady
Jennifer Brady

Specialiștii sunt de părere că Brady are mari șanse să o elimine pe Halep în turul 1 la Australian Open, iar unii chiar mizează pe o victorie a sportivei din SUA. În același timp, Simona și-a propus să câștige turneul din Melbourne, dar este conștientă că va avea o misiune dificlă.

„Vreau să câștig foarte mult Australian Open, dar este foarte dificil, în special din cauza temperaturilor. Câteodată este foarte frig, nu îmi este ușor să mă adaptez la astfel de schimbări.

Pentru mine a fost foarte greu să reușesc să joc în finala din 2018 din cauza umidității aerului, mi-a pus probleme. Eu trebuie doar să fiu pregătita pentru fiecare meci, doar să joc fără să mă gândesc la rezultat. Nu îmi place să pun presiune pe mine”, a declarat fostul lider mondial.