Decizie de ultimă oră a Simonei Halep. Ce se întâmplă după eliminarea de la Adelaide

Decizie de ultimă oră a Simonei Halep.  Ce se întâmplă după eliminarea de la Adelaide
După Australian Open, Simona Halep va participa la turneul din Doha

Simona Halep a suferit o îngrângere rușinoasă în sferturile de finală ale turneului din Adelaide, scor 4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka și a ratat calificarea în semifinale. După meci, numărul 4 WTA a anunțat ă pa participa la turneul de la Doha (Qatar), programat în perioada 23-29 februarie.

După Australian Open, Simona Halep va participa la turneul din Doha

La Adelaide, Simona a trecut în optimi de Ajla Tomljanovic cu 6-4, 7-5, dar a fost învinsă în sferturi de Aryna Sabalenka, scor 4-6, 2-6. Sportiva din Constanța se pregătește acum de Australian Open, turneu programat în perioada 20 ianuarie – 2 februarie.

După meciul cu Sabalenka, Halep a anunțat că va participa și la turneul din Doha (Qatar), turneu programat în perioada 23-29 februarie.

Live Stream Online Simona Halep - Aryna Sabalenka, în sferturi la Adelaide - Live Video pe Digi Sport 2

Qatar Ladies Open, actualmente sponsorizat de Total și numit Qatar Total Open, este un turneu de tenis feminin organizat în Doha, Qatar. Ținut din 2001, acest eveniment WTA Tour a fost un turneu de nivel I în 2008 și a fost jucat pe suprafață hard în aer liber. După o pauză de doi ani, turneul a revenit în 2011 și are loc la Complexul internațional de tenis și squash Khalifa.

Turneul a primit statutul de Premier 5 în perioada 2012-2014, dar în sezonul WTA 2015 a revenit la un eveniment Premier. Apoi a revenit la a fi o competiție Premier 5 în 2016, când Campionatele de Tenis din Dubai au fost retrogradate în Premier. Acum, cele două turnee alternează în fiecare an între statutul Premier 5 și Premier.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI