02 oct. 2023 | 15:15

Cine este iubitul lui Emil Rengle. Vedeta Survivor România a făcut publice primele imagini cu ei doi împreună

Monden
Cine este iubitul lui Emil Rengle. Vedeta Survivor România a făcut publice primele imagini cu ei doi împreună
Cine este iubitul lui Emil Rengle, declarat în trecut cel mai bun dansator și coregraf din România. Primele imagini publice.

După multă așteptare, soarele a răsărit și pe strada lui Emil Rengle. Tânărul în vârstă de 33 de ani a făcut publice primele imagini cu iubitul său, al cărui nume nu l-a dezvăluit. Cei doi parteneri apar foarte apropiați în două fotografii în care stau îmbrățișați. Foto

Cine este artistul Emil Rengle

Emil Rengle, în vârstă de 33 de ani, este unul dintre cei mai controversați artiști din România. La vârsta de 18 ani a devenit cel mai bun dansator și coregraf din țara noastră. A studiat dans și coregrafie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale (UNATC) din București.

În timp, și-a perfecționat talentul la școli de coregrafie de renume, colaborând cu nume celebre, cum ar fi Sheryl Murakami, coregraful lui Beyonce, și Nika Kljun, coregraful lui Kylie Minogue. În anul 2015 a fondat proiectul muzical Rengle și a lansat mai multe discuri single.

Doi ani mai târziu, Emil Rengle a dansat alături de Dana Budeanu, însă s-au retras din concurs din cauza faptului că bruneta s-a accidentat în timpul repetițiilor. Ulterior, tânărul a devenit coregraf pentru Inna, Alex Velea, Alexandra Stan, Loredana Groza și alte nume cunoscute din showbiz.

Emil Rengle/ Sursă: Instagram

Ce a spus despre sexualitatea lui

De-a lungul timpului, Emil Rengle a jonglat cu mai multe domenii de activitate, fiind deseori prezent și pe micile ecrane. Artistul de 33 de ani a participat în 2018 la Românii au Talent, unde a câștigat marele premiu în valoare de 120 de mii de euro, precum și premiul de originalitate.

Anul trecut, Emil Rengle a captat din nou atenția, participând la reality-show-ul Survivor România. Nu la mult timp după eveniment, tânărul a recunoscut că este pregătit pentru o nouă relație. Anul 2022 l-a petrecut singur, vindecându-se de orice urmă de toxicitate, fiind pregătit să iubească din nou așadar.

Emil Rengle a mărturisit la vremea respectivă că de felul său, când vine vorba de relații, este neserios, însă frântul inimii este cât se poate de real în cazul lui. Fiind într-o fază sănătoasă din punct de vedere emoțional, tânărul și-a exprimat speranța de a-și găsi un partener pe măsură.

Cine este iubitul lui Emil Rengle

Dacă pe plan profesional lucrurile merg foarte bine pentru Emil Rengle, iată că și în viața amoroasă planetele s-au așezat în favoarea lui. Coregraful de 33 de ani a făcut publice, în urmă cu puțin timp, primele imagini cu iubitul său. Nu a precizat cum îl cheamă și nici câți ani are însă.

„Ce superbi sunteți!”/ „Doar iubire ❤️❤️❤️ nimic de adăugat”/ „😍❤️Fericită pentru voi ❤️”/ „Ce cuplu superb sunteți 😍😍😍”/ „Ce frumoși sunteți! Să vă țină! ❤️” – sunt doar câteva dintre reacțiile utilizatorilor online la fotografiile publicate de Emil Rengle.

Citește și: Cine este sora lui Emil Rengle de la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă Dalma

În altă ordine de idei, amintim că recent Emil Rengle a dezvăluit că se vede căsătorit. Ideea de nuntă și mariaj îl încântă pe tânărul dansator. Mai mult decât atât, artistul își dorește ca până la vârsta de 35 de ani să devină și tată, să aibă cel puțin un copil.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro