09 iun. 2023 | 08:41

Cine este iubita milionară a lui Irinel Columbeanu. Legătura incredibilă care există între ea și Monica Gabor

Monden
Cine este iubita milionară a lui Irinel Columbeanu. Legătura incredibilă care există între ea și Monica Gabor

După doi ani în care a fost singur, Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea în brațele unei noi partenere. Fostul milionar s-a îndrăgostit de Ani, o femeie mai tânără decât acesta cu câțiva ani ani. Vedeta a făcut câteva declarații cu privire la noua sa relație.

Cine este Ani, iubita lui Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu are o nouă iubită. Este vorba de Ani, o tânără din București care este afaceristă. Mai mult se pare că noua sa parteneră are o legătură cu fosta soție a acestuia, Monica Gabor. Ambele femei din viața fostului milionar sunt zodia capricorn.

Foarte mulți se întreabă cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. Totul a început în momentul în care Irinel a acceptat invitația prietenului său, Andu Stamate, de a veni la pensiunea lui din Delta Dunării, acesta fiind și locul unde a întâlnit-o pe Ani. La acel moment, afacerista se afla în zonă în calitate de turist.

Mai mult, Irinel Columbeanu mărturisește că a fost dragoste la prima vedere între cei doi. Afaceristul are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale. Acesta o descrie ca fiind o femeie finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru Cancan.ro .

Irinel Columbeanu pleacă în America

De câțiva ani, Irinel nu și-a mai văzut fiica.  Acesta a luat decizia de a o vizita curând. Mai mult, fostul afacerist a declarat că și-ar dori ca Ani să-l  însoțească în America.

„Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion”.

Acum, acesta așteaptă un răspuns de la Ani. Dacă aceasta va accepta, Irinel o va lua cu el.

„Eu o să-i propun, nu știu, însă, dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a adăugat Irinel Columbeanu.

Irinel Columeabu și-a văzut ultima oară fiica în 2018. După divorțul de Monica Gabor, el a acceptat ca Irinuca să se mute cu mama ei peste Ocean. De atunci, a fost nevoit să se obișnuiască cu ideea că întâlnirile lor nu vor fi foarte dese.

„Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani. Îmi dau seama că sunt niște probleme birocratice care trebuie depășite.

Sunt convins că Monica face tot ce poate în acest sens. Și atunci când va rezolva aceste probleme birocratice ce țin de politica Statelor Unite privind administrația pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joacă…Am răbdarea ca ele să se rezolve.

Cel mai important e ca Irina să se poată întoarce pe teritoriul SUA. Și cum sunt un tip destul de calculat, îmi pun astfel de probleme. Și eu când a fost să mă duc la ea, m-am gândit cum să fac ca să pot să mă și întorc. Că am avut intenția să mă duc să o văd în luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Cancan.

 

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro