Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. Imagini rare cu tânăra

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. Imagini rare cu tânăra

Iubita lui Florin Piersic Jr a furat privirile trecătorilor din Capitală, căci așa cum ar spune Raluca Bădulescu fetelor de la „Bravo, ai stil!“, tânăra a ieșit „propusă“ pe stradă. Îmbrăcată într-o rochiță ce i-a lăsat la vedere formele voluptoase, iubita regizorului a avut o apariție provocatoare. Imaginile stau mărturie!

Cum arată iubita lui Florin Piersic Jr

Norocosul Florin Piersic Jr nu se bucură doar de o carieră înfloritoare în domeniul artistic, ci și de o frumusețe de femeie la care mulți bărbați ar tânji. Pare-se că lucrurile pe plan sentimental stau mai bine ca niciodată pentru regizor. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă invităm să priviți pozele din galeria foto a acestui articol.

Paparazzi spynews.ro au surprins-o pe cea care este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, partenera lui Piersic Jr, la o plimbare pe străzile Bucureștiului.

Doar razele soarelui o mai încălzesc pe iubita lui Piersic când acesta nu e prin preajmă. Fotoreporterii au surprins-o singură, îmbrăcată într-o ținută de vară, ce i-a lăsat la vedere destul de multă piele.

Cu ce s-a îndeletnicit frumoasa tânără

Mai concret, Andreea Cipcă a optat pentru o rochiță bleu, cu buline, ce i-a pus în evidență trupul armonios. A coborât din mașină, și-a potrivit ochelarii pe nas, și a făcut senzație încă de la primii pași.

Deși rochița nu face parte din categoria celor mulate, fiind mai degraba vaporoasă, de vară, formele bine lucrate ale Andreei nu au putut trece neobservate. Andreea s-a întâlnit cu câțiva prieteni, a stat puțin de vorbă, după care a urcat în mașină și a făcut o oprire, de această dată pentru a-și satisface poftele.

Cu portofelul și cheile în mână, Andreea s-a îndreptat ca o divă către o cafenea din Capitală, de unde și-a luat o cafea, timp în care trecătorii au putut să o admire din cap până-n picioare.

Totodată, tânăra a demonstrat că respectă măsurile de protecție impuse de autorități, astfel că e a așteptat liniștită la rând, aranjându-și, din când în când, podoaba capilară.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI