24 iun. 2020 | 10:38

Alex Bodi, amendă de 2.000 de lei. Cu ce viteză a fost prins în Capitală

Știri generale
Alex Bodi, amendă de 2.000 de lei. Cu ce viteză a fost prins în Capitală
Alex Bodi, amendat de polițiști din cauza vitezei! Afaceristul trebuia să fie în izolare

Alex Bodi are probleme cu legea! Iubitul Biancăi Drăgușanu a trebuit să dea explicații polițiștilor din cauza vitezei cu care conducea în Capitală. Afaceristul a fost mustrat de oamenii legii cu peste 2.000 de lei.

Alex Bodi, vitezoman în timpul izolării!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost prins de poliție în timp ce conducea cu 104 km/h în Capitală. Din păcate, acesta a mai încălcat o regulă extrem de importantă contextului actual – trebuia să fie în izolare – dar cu toate astea tura motoarele pe șoselele din București. Oamenii legii i-au dat o amendă de peste 2.000 de lei și i-au suspendat permisul preț de 90 de zile. Ziare.com a dezvăluit că este vorba despre iubitul Biancăi Drăgușanu. Din verificările polițiștilor, cu ajutorul datelor de la Direcției de Sănătate Publică, a rezultat că șoferul trebuia să se afle, de fapt, în izolare, motiv pentru care a fost replasat în locuința sa, dar de data aceasta cu pază, a transmis Poliția Capitalei. Afaceristul a fost surprins de organele legii pe data de 23 iunie, în jurul orelor 12:00, pe o stradă din Sectorul 2.

„La data de 23 iunie a.c., in jurul orei 12:00, un echipaj al Brigazii Rutiere a oprit in trafic pe o strada din Sectorul 2, un autoturism inregistrat de aparatul radar avand viteza de 104 km/h. Soferul, un barbat de 35 de ani, a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.175 de lei, iar ca masura complementara i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.”
Poliția Capitalei

Alex Bodi, amendat de polițiști din cauza vitezei. Iubtiul Biancăi trebuia să fie în izolare

Alex Bodi, amendat de polițiști din cauza vitezei. Iubtiul Biancăi trebuia să fie în izolare

Bodi și Bianca au planuri mari

Relația controversată a lui Bodi cu Drăgușanu continuă, deși scandalul se simte că e din nou aproape. Cei doi au din nou gânduri mari, după ce ultima dată au ajuns la notar destul de repede după ce au spus DA în fața ofițerului stării civile. Acum se iubesc mai mult decât niciodată, spun ei, cu toate că în urmă cu scurt timp afaceristul o făcea fericită pe Daria Radionova, femeia pe care o avea alături la fiecare separare de fosta prezentatoare de televiziune.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro