Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu. Ea e singura femeie cu care a fost văzut în public CTP FOTO

Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu. Ea e singura femeie cu care a fost văzut în public CTP FOTO
Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic și sportiv la Digi 24. Realizările sale le găsim pe internet, dar picanteriile? Pentru curioși, analistul a divorțat de 4 ori și acum are o iubită cu 20 de ani mai tânără. Cine este femeia, singura cu care a fost văzut în public?

Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu?

Cristian Tudor Popescu (63 de ani), cunoscut ca CTP, este un inginer care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog, jurnalist la ziarul Adevărul, plecând de acolo în 2005, cu o mare parte din redacție, pentru a se ocupa de Gândul, ziar al cărui fondator este. Jurnalistica sa este caracterizată de o plasticitate a limbajului, dar și de exprimări de judecăți inechivoce, pesimiste pe alocuri și tâioase în mare parte.

În ultimii ani, activitatea de jurnalist s-a suprapus atât cu cea de comentator politic, cât și sportiv. În prezent, își ”face meseria” la postul TV Digi24. Tăios cum apare pe sticlă, are, totuși, succes la femei. Analistul Digi24 a divorțat de patru ori, iar acum are o iubită cu 20 de ani mai tânără.

Surprize despre CTP!

Cei doi au fost surprinși de fotoreporterii Wowbiz în 2017, după o zi petrecută la un SPA din zona Romexpo. Conform unor surse mass-media, citate de bugetul.ro, aceștia au rămas împreună, deși ar fi existat discuții contradictorii și nemulțumiri între ei.

Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu. Ea e singura femeie cu care a fost văzut în public CTP FOTO
CTP și iubita, surprinși de paparazzi Wowbiz, în 2017, ieșind dintr-un SPA situat în zona Romexpo

O altă surprinză, poate, pentru unii, ar fi că jurnalistul are și doi băieți din relațiile anterioare. Fiul cel mic i-a dat ceva bătăi de cap până când a reușit să ia examenul de bacalaureat, în vreme ce băiatul cel mare și-a deschis o firmă de producție audio-video și își găsește timp să cânte și la tobe în două trupe: ”The Pixels” și ”Penny Chillin”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI