CTP, reacție acidă despre ultimele decizii luate de Dăncilă: „Au fost numiți trepăduși pe final de mandat”. Ce spune despre noul Executiv

CTP, reacție acidă despre ultimele decizii luate de Dăncilă: „Au fost numiți trepăduși pe final de mandat”. Ce spune despre noul Executiv
CTP: "Viorica Dăncilă a numit trepăduși în funcții pe final de mandat"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a oferit o reacție acidă după învestirea Guvernului condus de Ludovic Orban. Gazetarul este de părere că noul Executiv trebuie să scape de oamenii numiți în funcții de către Viorica Dăncilă pe final de mandat, întrucât aceștia ar putea sabota activitatea noilor miniștri.

CTP: „Viorica Dăncilă a numit trepăduși în funcții pe final de mandat”

„Dacă ar fi vorba numai de vorbele pe care le-a spus Dăncilă, nu ar fi nicio problemă. Problema reală este că Dăncilă a și făcut lucruri și ce mă preocupă este că știu cum poate statul să îi dea afară pe cei numiți de stat, pentru că Dăncilă i-a admis pe niște indivizi de-ai Rovanei Plumb și de-ai lui Oprea la Oficiul Spălării Banilor și Direcția de Luptă Antifraudă. Împreună cu domnul Cuc, Dăncilă a schimbat Consliliu de Administrație la CNAIR, numind niște trepăduși de-ai lui Cuc pe final de mandat.

Prioritatea Guernului este să rezolve cu acești indivizi, pentru că altfel nimic din ce a promis nu poate fi aplicat. Cum să lucreze noii miniștri cu acești indivizi plasați ca niște mine antipersonal de Dăncilă? Tema principală acum trebuie să fie luarea de măsuri cât mai aproape de cetățean. Oamenii nu se așteaptă la minuni, ei vor să vadă bună credință și bună intenție în ceea ce fac guvernanții. Să sesizeze schimbarea de la stilul PSD la o atitudine transparentă, sinceră. Pregătiri pentru iarnă, energie deszăpezire, lucruri practice.

Victoria lui Orban este determinată de îngâmfarea și amețeala de putere naturală ale lui Victor Ponta. Dacă va simți puțină putere, domnul Ponta se va transforma din nou într-un echivalent al lui Dragnea mai perfid”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru un post de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI