Cine este ginerele lui Gigi Becali. Soțul Teodorei l-a cucerit din prima pe patronul FCSB

Gigi Becali este mulțumit de ginerele său. Fiica lui, Teodora, s-a căsătorit cu Mihai Mincu

Nu îi merg prea bine lcururile pe plan sportiv, însă Gigi Becali are toate motivele să fie fericit în plan personal. Fiica lui, Teodora, s-a căsătorit cu Mihai Mincu, un tânăr de 28 de ani. Patronul FCSB este foarte mulțumit de alegerea făcută de Teodora și are doar lucruri bune de spus despre ginerele său.

Gigi Becali este mulțumit de ginerele său. Fiica lui, Teodora, s-a căsătorit cu Mihai Mincu

Cei care îl cunosc pe Gigi Becali știu că acesta este foarte exigent și nu concepe ca fiicele sale să îi ias din cuvânt, tocmai de aceea s-au gândit că fetele vor avea mari bătăi de cap când vor dori să se căsătorească. Nu a fost deloc așa, întrucât Mihai Mincu, cel care a luat-o de soție pe Teodora, fiica lui Becali, i-a intrat repede în grație latifundiarului din Pipera.

Teodora Becali
Teodora Becali

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali la începutul anului.

Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali
Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali

Teodora Becali și Mihai Mincu s-au cununat civil, joi, iar ceremonia s-a ținut într-un hotel de lux. Printre invitați s-au numărat Giovani Becali, Teia Sponte, Lucian Becali și Gabriela Firea. Pentru că formația preferată a lui Gigi Becali trebuia să cânte la o altă nuntă, patronul FCSB le-a oferit celor doi tineri o sumă impresionantă de bani pentru a renunța la contract, iar artiștii au fost plătiți regește să cânte la nunta fiicei lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI