Fata lui Gigi Becali s-a căsătorit. Teodora a avut numai invitați importanți la ceremonie

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit. Cununia civilă a avut loc la un hotel de lux, iar invitați au fost numai unul și unul. Printre ei s-au numărat Giovani Becali, Teia Sponte, Lucian Becali și Gabriela Firea. Patronul FCSB a fost cel care a avut grijă ca nuntă să iasă fix cum și-a dorit fiica lui, Teodora.

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit

A sosit și marele eveniment așteptat cu sufletul la gură de Gigi Becali. Fiica lui, Teodora, s-a căsătorit. Cununia religioasă s-a ținut într-un hotel de lux, departe de ochii curioșilor. Cum era de așteptat, invitații au fost doar dintre cei de seamă. A venit vărul patronului FCSB, Giovani Becali, dar și fina acestuia, Gabriela Firea. Nu au lipsit nici Teia Sponte și Lucian Becali, iar la un moment dat și-a făcut apariția și Mircea Geoană. Fostul social-democrat nu a avut însă legătură cu evenimentul organizat de familia Becali. El a ajus la hotel cu alte probleme și s-a amuzat în momentul în care și-a dat seama că a nimerit la nuntă.

Teodora Becali
Teodora Becali

Teodora este fiica cea mare a lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a avut grijă ca fiica lui să aibă o nuntă de vis. Chiar dacă se bucură pentru Teodora, Becali nu își poate ascunde tristețea că aceasta nu îi va mai purta numele.

Dacă pe plan personal lucrurile merg foarte bine pentru Gigi Becali, pe plan sportiv situația nu este deloc roz. Echipa de fotbal pe care o patronează a ratat calificarea în grupele Europa League și nu se descurcă bine nici în Liga 1. După 10 etape jucate, FCSB ocupă abia locul 10 în campionat, cu 15 puncte acumulate după 12 etape disputate. Bucureștenii au 4 victorii, 3 egaluri și o înfrângere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI