Cine este Gami, mâna dreaptă a lui Selly de la 5GANG. Tot ce nu știai despre ‘liderii’ trupei care a cucerit România

Cine este Gami, mâna dreaptă a lui Selly de la 5GANG. Tot ce nu știai despre 'liderii' trupei care a cucerit România
Gami Os - mâna dreaptă a lui Selly de la 5 GANG.

5GANG este proiectul de pe Youtube cu un mare succes la tineri. Cinci vloggeri talentați: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit s-au unit pentru a scoate câteva piese care au la bază renumitul gen Trap, din ce în ce mai preferat de copii și nu numai.

Gami Os – mâna dreaptă a lui Selly de la 5 GANG

Aceștia s-au făcut remarcați, astfel că au și avut câteva invitații în diverse platouri de televiziune pentru a povesti cum a evoluat totul și care a fost ideea de început. Fanii lor de pe rețelele de socializare sunt extrem de încântați de fiecare postare care îi aduce din ce în ce mai aproape de viețile lor.

5GANG reprezintă cel mai mare proiect al unor vloggeri. Piesele lor sunt știute de aproape oricine! Selly, cel care a dat startul ideii, este cel mai mare vlogger din România, cu aproape 2 milioane de subscrieri pe canalul său. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain și Exploid, astfel că a lansat proiectul muzical 5GANG. Cu toate că au scos câteva piese, aceștia au recunoscut de nenumărate ori că proiectul este pentru distracție și pentru a aduce o dispoziție bună celor ce ascultă și că nu l-au înființat pentru a intra și pe piața muzicală sau pentru a face concurență vreunui artist pentru că nu se consideră cântăreți.

5 GANG înființat în 2018

Anul 2018 a marcat un pas extrem de important pentru vloggerii cei mai plăcuți pentru că au pornit în cel mai mare turneu prin toată țara. 5GANG au susținut show-uri în nu mai puțin de 8 orașe din România. Pe data de 1 iunie 2019, 5GANG a susținut cel mai mare concert de până acum, în București, la Arenele Romane, unde și-au încântat fanii cu multă energie, muzica trap și momente unice.

Adrei Șelaru-Selly: are 17 ani și este din Craiova.
Luca Hic-PAIN: este din Arad, dar trăiește în București.
Diana Condurache-Dia: a terminat liceul , a făcut handbal de performanță și este din Sfântu-Gheorghe, Covasna.
Exploid: este pasionat de vlog și muzică și este unul din cei mai discutați membrii datorită coafurii sale.
Andrei Gavril-Gami OS: este încă elev și se consideră cel mai fresh din trupă și este din Constanța.

Gami OS

Comentator comediant și gamer, a devenit cunoscut pentru canalul său YouTube Gami OS, unde ar acumula peste 500.000 de abonați. De asemenea, el a creat un canal auto-intitulat pentru vlog-uri care se apropia de 100.000 de abonați la începutul anului 2018.

Înainte de faimă : el și-a creat canalul de jocuri cu un nume de utilizator GamiOS1 în aprilie 2013. Prima sa încărcare a fost un tutorial despre cum să folosești „Movie Maker”.

A devenit membru al trupei 5gang în 2018. A făcut un cont Instagram pentru pisica sa Prosecco. Este prieten cu bloggerul video Andrei Selaru, care este și membru al 5gang.

Andrei Gavril de la 5GANG.
Gami Os – mâna dreaptă a lui Selly de la 5 GANG.
Urmăriți Playtech.ro și pe