Când lansează 5GANG și Selly filmul de Crăciun produs de BRomania. Premiera, așteptată de mii de fani

Membrii trupei 5gang vor apărea în pelicula de lungmetraj „5Gang The Movie“. Foto: captură Yotube

După ce alte producții românești ca „Vlad” sau „Sacrificiul” au primit deja bani de la bugetul de stat, a venit și rândul peliculei în care vor fi protagoniști membrii trupei 5Gang. Acest proiect dispune deja de un buget de 490.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro), în conformitate cu datele furnizate pe site-ul Comisiei Naționale de Prognoză.

Lungemtrajul va fi produs de Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, prin societatea Brobiz Cudetoate, fiind totodată și debutul regizoral al acestuia.
Scenariul a fost scris de BRomania, alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu și urmăreşte povestea vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă.


„E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, iar acum o filmăm. E un proiect foarte serios şi foarte distractiv în acelaşi timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv şi multe elemente care sunt sigur că vor plăcea publicului. Sunt foarte fericit că facem filmul acesta“, spune Matei Dima, potrivit Adevarul.ro.

Când va avea loc marea premieră

Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly şi membrii trupei , cât şi pentru amatorii de comedii.

„5GangG, un altfel de Crăciun“ va avea premiera în cinematografele din țară luna viitoare, pe 27 decembrie.

„5Gang, un altfel de Crăciun“ ecranizează nu doar o aventură comică de sărbători a vloggerilor, ci sancţionează prin ironie şi comportamentul oamenilor din perioada sărbătorilor, când consumerismul atinge limitele maxime şi depăşeşte tradiţiile, potrivit producătorilor, potrivit sursei citate.

Din distribuție mai fac parte: Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almăşan, Irina Deaconescu şi Mădălina Cazacu.

 

Trupa 5Gang, alcătuită din Selly, Gami, Pain, Dia şi Mădălin este la momentul actual un adevărat fenomen printre tinerii din România. Vara trecută, 5gang a susținut două concerte la Arenele Romane, unde au înregistrat un număr record bilete vândute. Ei sunt apreciați și urmăriți de mii de fani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI