Cine este fratele Simonei Halep și cu ce se ocupă. Detalii pe care nu le știai, până acum

Cine este fratele Simonei Halep și cu ce se ocupă. Detalii pe care nu le știai, până acum
Cine este fratele Simonei Halep și cu ce se ocupă. Detalii pe care nu le știai, până acum

Cea mai bună sportivă din România, Simona Halep, este deja obișnuită cu apariția în lumina reflectoarelor. Dacă despre cariera sportivă fanii știu foarte multe amănunte, nu același lucru se întâmplă cu viața de familie. Simona Halep are un frate, însă puțini sunt cei ce știu cu ce se ocupă acesta în prezent și cum i-a marcat stilul de viață al campioanei de la Roland Garros și Wimbledon.

Cine este fratele Simonei Halep și cu se ocupă. Detalii pe care nu le știai, până acum

Nicolae este singurul frate al Simonei Halep, dar puțini știu că acesta a fost primul din familie care a ținut racheta de tenis în mână. Fiind mai mare, acesta a devenit repede un model pentru Simona, pe când nu împlinise 5 ani. Simona mergea deseori cu mama ei, Tania, să-și ia fratele de la antrenamentele săptămânale la tenis. Curiozitatea celei ce avea să devină peste ani numărul 1 mondial avea s-o îndemne să intre pe teren. Privindu-l în atâtea ocazii pe fratele său mai mare cum se antrenează, Simona, cu inocența specifică vârstei, se visa deja o mare campioană. Așa că de pe băncuță a coborât pe teren, pe la patru ani și jumătate. Și de aici a început o poveste frumoasă, care continuă și în 2020.

Între timp, fratele Simonei a renunțat la tenis, în familia Halep apărea viitorul star mondial. Nimeni nu anticipa atunci ce avea să urmeze, însă hotărârea mezinei familiei din acele momente avea să-i schimbe total viața. Și a ajuns să bucure toți iubitorii sportului. Este greu de crezut că există vreun român care să nu fi auzit de Simona Halep, câștigătoare între timp a două turnee de Grand Slam, Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019).

Dacă Simona este un star al tenisului, Nicolae administrează toate afacerile pe care constănțeanca le are pe litoralul românesc.

Fratele Simonei Halep, Nicolae, alături de soția sa, Luminița

Fratele Simonei Halep este căsătorit și are o fetiță

Nicolae este însurat și are deja o fetiță, după care Simona Halep este topită. Aceasta poartă numele de Tania, luându-i numele bunicii sale paterne, așa cum se obișnuiește la aromâni. Cât despre soția lui Nicolae, Luminița a intrat cu acte în familia Halep în anul 2017. Mai mică cu doar un an decât Simona Halep, Luminița și sportiva au o relație nemaipomenită.

Superba brunetă este o prezenţă discretă, dovedind întotdeauna bun gust în apariţiile sale.

Născută la Constanţa, în iulie 1992, Luminița Halep a studiat la Universitatea „Ovidius” şi provine dintr-o familie de muzicieni. Părinţii săi au cântat în formaţia Kavalla.

Familia Halep a fost mereu caracterizată de modestie şi bun simţ, chiar dacă Simona este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Cu o avere de aproximativ 30 de milioane de euro, membrii familiei Halep nu au ieşit niciodată în faţă cu vreun conflict, fiind un adevărat model.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI