Simona Halep donează pentru echipamente medicale. Câți bani va oferi

Simona Halep donează pentru echipamente medicale. Câți bani va oferi

Atunci când oamenii sunt în situații grele, sunt cele mai bune momente ca să-și arate compasiunea și suportul pentru cei din jur. Printre aceștia se numără și sportiva româncă, Simona Halep.

Simona Halep donează pentru echipamente medicale

În această dimineață, pe contul său de facebook, Simona Halep a decis să anunțe că va dona o sumă de bani pentru achiziţionarea de echipamente medicale necesare pentru combaterea coronavirusului, banii ajungând la autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Decizi Simonei are ca argument declarațiile medicilor din respectivele spitale, în care se plâng de lipsa acută a echipamentelor imperios necesare pentru lupta împotriva actualei crize epidemiologice din România. Așa cum a declarat și sportiva,  traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni, pe de altă parte este şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru.

Câți bani va oferi

Simona nu a spus clar ce sumă va dona spitalelor din Constanța și din București, dar îndemnul ei este să încercăm, pe cât posibil, să ținem cont de recomandările autorităților și să încercăm să-i ajutăm pe cei care au nevoie, atât cât putem și cu ce putem.

„Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general. Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii.

Covid19

Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu cateva luni. Este pe de alta parte si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general. Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu! Pentru donatie : Asociatia "SOCIETATEA DE BOLI INFECTIOASE SI HIV/SIDA" cu sediul in Bucuresti, str. Dr. Calistrat Grozovici , nr 1, inregistrata sub nr 11095/A/2013 in Registrul National al persoanelor fara scop patrimonial, Cod de Identificare Fiscala : 32486880, cont RO54RNCB0078138325900001 – Ron si RO27RNCB0078138325900002 – Eur, deschise la Banca Comerciala Romana, reprezentata legal de D-na Raluca Cruceru – Director executiv

Publicată de Simona Halep pe Marţi, 17 martie 2020

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Halep pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI