Cine este fostul soț al Ralucăi Bădulescu și unde se află acum. Cei doi au un copil împreună

Cine este fostul soț al Ralucăi Bădulescu și unde se află acum. Cei doi au un copil împreună

Vali Pungă este fostul soț al Ralucăi Bădulescu și tatăl copilului ei. Acesta este stabilit de mai mulți ani la Madrid. Fost model, acesta s-a lansat în afaceri peste hotare, însă încearcă să vină în țară cât de des poate pentru a-și vedea copilul.

Cine este fostul soț al Ralucăi Bădulescu și unde se află acum

Raluca Bădulescu și fostul soț se află în relații bune și nu doar de dragul copilului lor.

„Am plecat din tara acum doi ani din tara, acum stau in Madrid. Nu ma gandeam ca o sa ajung atat de departe. Eu nu simt foarte bine criza. Modelele mele au contracte de zeci de mii chiar si de sute de mii de euro. 10% din cat castiga un model intra in contul agentiei. Sunt foarte fericit, e loc de mai bine. Imi doresc mai multi bani, mai multe lucruri, plimbări, distractii”, a spus el la Acasă TV, în urmă cu peste șapte ani.

„De două săptămâni sunt in ţară, fiul meu a făcut 10 ani. Îmi place aceasta postura, dar sufăr că il vad asa de rar, o data la 3 luni. Încerc să vin în țara de 4-5 ori pe an ca sa fiu aproape de fiul meu. Vorbim mereu. Probabil îi lipseşte un tată, dar viaţa modernă vine si cu sacrificii de acest fel. Raluca e cea mai bună prietenă a mea”, a mai precizat Vali Pungă, la vremea respectivă.

Are o afacere în Spania

Vali Pungă, fostul soț al Ralucăi Bădulescu, este un fost manechin. După despărțirea de cea care i-a dăruit un copil, acesta a plecat în Spania, acolo unde are o agenție de modele masculine de ani buni. A lăsat la o parte ieșirile prin cluburi și s-a refugiat în muncă. Aceta vorbește în timpul liber cu fiul lui de care este extrem de mândru, spunând că viața de tată l-a transformat într-o persoană mai responsabilă. Vali Pungă este avocat de meserie, dar nu a profesat niciodată în domeniu, iar lumea modei îl atrage tot mai mult.

În prezent, Raluca este căsătorită cu Florin Stamin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI