Raluca Bădulescu a răbufnit la Bravo, ai Stil. Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu

Raluca Bădulescu a răbufnit la Bravo, ai Stil. Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu

Juratul Raluca Bădulescu din cadrul emisiunii ”Bravo, ai Stil”, a răbufnit cu vorbe dure la adresa concurentei Alexandra Ungureanu. Reacția ei era una plănuită și se aștepta la asta încă de când a intrat în concurs.

Raluca Bădulescu a răbufnit la Bravo, ai Stil

În cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil!” desfășurată pe Kanal D, Alexandra Ungureanu a fost criticată imediat după ce a intrat în competiție, jurata Raluca Bădulescu i-a adresat vorbe grele acesteia. Alexandra ia luat locul vechei concurente Gina Chirilă, aceasta nefiind capabilă să mai participe în emisiune din cauza sarcinii pe care o are.

„Îți dai seama că ea nu mă halește, ca d-aia am zis că a fost mereu la prost îmbrăcată. Eu o consider pe ea, fără nicio supărare un alien (extraterestru n.r) ciudat. Recunosc asta în fața camerei”, a mărturisit Raluca Bădulescu, conform viva.ro

Jurata a mărturisit colegiilor că nu o agreează pe Alexandra Ungureanu, în urmă ca aceasta să apară la emisiune. Raluca era deja pregătită să o critice deoarece, susține ea, nu are deloc simțul modei. „Ea se chinuie mult cu moda, dar nu prea mi se pare că-i iese. Vom vedea acum la Bravo, ai stil…” menționează Raluca.

Raluca Bădulescu a răbufnit la Bravo, ai Stil. Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu
Raluca Bădulescu a răbufnit la Bravo, ai Stil. Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu

 

Cine este Alexandra Ungureanu?

Cântăreața în vârstă de 38 de ani a devenit celebră după o colaborarea sa cu trupa Sistem în timpul anului 2001. În anul 2004 a format trupa pe nume Crush, care a prins foarte bine publicului din România. Alexandra a participat încă de mică la diverse concursuri pentru copii, obținând rezultate impecabile. Ulterior și-a format un repertoriu cu piese compuse de Dinu Giurgiu, Adrian Despot, Marius Țeicu și Ionel Tudor.

Recent aceasta a luat o pauză din lumea muzicii și s-a retras din lumina reflectoarelor. Din cauza unor probleme de sănătate precum endometrioză, o boală destul de complicată ce poate duce la infertilitate. Cântăreața nu s-a lăsat bătută și este în continuare în căutare de soluții, a declarat Alexandra pentru Ciao.ro

„N-am vorbit niciodată despre chestia asta. Acum sunt în căutare de soluții, cred că este una dintre afecțiunile de care aud foarte frecvent la femei, cumva cred că și corpul uman se transformă în direcția asta”, menționează Alexandra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI