Cine este fosta soție a lui Radu Vâlcan. Arată fabulos la 50 de ani

Cine este fosta soție a lui Radu Vâlcan?

Majoritatea fanilor săi îl au în vedere doar la brațul Adelei Popescu, dar ea nu este prima femeie cu care a ajuns la altar. Cine este fosta soție a cunoscutului prezentator de la Insula Iubirii și de ce au ales la scurt timp de la căsătorie să-și spună adio?

Cine este fosta soție a lui Radu Vâlcan?

Parcă sunt de o viață împreună, nimeni nu-i vede unul fără celălalt, iar dragostea dintre ei este cu fiecare an mai puternică. Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de zece ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună doi băieți – Alexandru și Andrei. Puțini știu că moderatorul de la Insula Iubirii a mai condus o femeie la altar. Este vorba despre Tereza, cea care a fost prima care i-a purtat numele. Cei doi s-au căsătorit extrem de tineri.

El avea 20 de ani, ea era puțin mai în vârstă. Iubirea dintre ei a fost atât de mare încât au decis să-și unească destinele la mai puțin de un an de relație. Aceștia au fost căsătoriți între anii 2003-2007 și au divorțat de comun acord. Aceasta i-a păstrat numele fostului soț preț de 3 ani, moment în care aceasta s-a îndrăgostit de un grec ce avea să o ia de soție. Dimitris Tranakas este cel care i-a furat inima. Tereza este totuși o prezentă constantă la cele mai mari evenimente mondene precum: Gala Femeilor de succes, ori petrecerea aniversară a revistelor glossy din România. Anii care au trecut au fost extrem de blânzi, pentru că deși are 50 de ani arată fantastic.

Tereza, fosta soție a lui Radu Vâlcan
Tereza, fosta soție a lui Radu Vâlcan

„Nu am greşit nici eu, nici ea”

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“
Radu Vâlcan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI