Radu Vâlcan, cea mai tristă veste după filmările pentru Insula Iubirii. A anunțat-o deja pe Adela Popescu

Radu Vâlcan, cea mai tristă veste după filmările pentru Insula Iubirii. A anunțat-o deja pe Adela Popescu

Radu Vâlcan și echipa de filmare de la ”Insula Iubirii” au ajuns în Republica Dominicană, la începutul lunii martie, pentru a filma sezonul șase al reality show-ului de la Antena 1. Astăzi, 23 martie, toți revin acasă, însă, în contextul crizei sanitare, s-au petrecut unele lucruri neprevăzute de staff înainte de a apăsa butonul REC. Ce veste i-a dat prezentatorul soției sale, Adela Popescu?

Radu Vâlcan, veste tristă după filmările pentru ”Insula Iubirii”. A anunțat-o deja pe Adela Popescu

Radu Vâlcan și echipa de filmare a emisiunii matrimoniale ”Insula Iubirii” au ajuns în Republica Dominicană la începutul lunii martie, unde au filmat sezonul șase al reality show-ului de la Antena 1. Pe parcursul a 20 de zile de filmare, concurenții au fost nevoiți să reziste tentației a 8 ispite feminine și 8 ispite masculine, pregătite să dea totul pentru a-i cuceri și a nu risca să fie eliminate din show.

Filmările s-au încheiat astăzi, 23 martie, iar toți și-au luat zborul spre casă. Din păcate, se vor întoarce la familiile lor tocmai după două săptămâni de carantină, dat fiind contextul dramatic, pentru a nu expune cunoscuții la o eventuală nefericire. Drept urmare, Radu Vâlcan va fi nevoit să stea departe de copii și soție două săptămâni. „Iubire, vin acasa, ne vedem peste doua saptamani…??”, și-a anunțat prezentatorul TV soția, pe Instagram.

Despre noul sezon

Noul sezon le va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite, locații și situații neașteptate, dar mai ales nemaiîntâlnite în sezoanele anterioare.

 

View this post on Instagram

 

Iubire, vin acasa, ne vedem peste doua saptamani…??

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on


După cinci sezoane filmare în Thailanda, cel de-al șaselea se va filma în Republica Dominicană, astfel că participanții nu știu la ce se așteaptă. Radu Vâlcan va întâmpina cuplurile pregătite să își testeze iubirea, dar și ispitele, în două resorturi: Las Brisas și La Playa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI