Cine este Florica Boboi, câştigătoarea Chefi la cuțite 2022. A fost o finală grea: „Nu mai pot”

Cine este Florica Boboi, câştigătoarea Chefi la cuțite 2022. A fost o finală grea: „Nu mai pot”
Cine este Florica Boboi? Femeia a câștigat Chefi la cuțite 2022.

Florica Boboi a reușit să pună mâna pe marele premiu din sezonul 10 al emisiunii ,,Chefi la cuțite”. Aceasta a câștigat trofeul show-ului culinar sub îndrumarea lui Sorin Bontea. Femeia a reușit să surprindă pe toată lumea și i-a oferit o lecție puternică lui Cătălin Scărlătescu, chef-ul care i-a oferit o nouă șansă după ce a revenit în proiect datorită unei amulete secrete. Ce detalii se știu despre aceasta?

Cine este Florica Boboi: a câștigat emisiunea ,,Chefi la cuțite” 2022

După o luptă incredibilă, Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi au ajuns în marea finală. Aceștia au reprezentat câte o echipă din cea mai iubită emisiune de gătit. Bucătarii au demonstrat că pot face față provocărilor de la ,,Chefi la cuțite” și au ajuns până în ultima etapă, dar doar unul a reușit însă să plece acasă cu marele premiu.

Florica Boboi a oferit tuturor o lecție importantă despre speranță. Aceasta nu a intrat inițial în echipe, ulterior fiind adusă de Cătălin Scărlătescu în show datorită unei amulete. Chef-ul spera ca ea să încurce tabăra argintie a lui Sorin Bontea, dar iată că deznodământul a fost unul șocant și pentru telespectatori. Blondina nu doar că a reușit să întreacă așteptările chef-ilor probă de probă, dar a și câștigat trofeul de anul acesta.

Florica Baboi are 37 de ani și este din Maramureș, dar locuiește în Franța. Cea din urmă este de profesie bucătar și organizator de evenimente în Paris. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 21 de ani alături de soțul său și are trei copii. Femeia a reușit încă din prima să atragă atenția și i-a uimit pe chefii de la masa juriului în preselecții cu un risotto cu fructe de mare.

„Am venit la Chefi la Cuțite să îmi demonstrez că sunt un adevărat chef. Dacă nu aș trece mai departe, nu aș fi atât de dezamăgită pentru mine, cât pentru că i-am dezamăgit pe cei care cred în mine. Rețeta este una adaptată după gustul meu, sper să le placă chefilor”, a spus Florica în prima etapă a concursului.

A lucrat ca femeie de serviciu

Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a plecat din țară în urmă cu 20 de ani și a ajuns la Viena, unde a muncit în agricultură. Ea și-a încercat șansa în Italia, dar mai apoi a ajuns în Franța. Cea din urmă a lucrat atunci ca femeie de serviciu, iar mai apoi s-a angajat într-un restaurant unde în doar o lună a reușit să devină șefă.

„Acolo am început să lucrez iar ca femeie de serviciu, pentru că nu știam limba franceză ca să mă angajez într-un restaurant.

Dar nu era locul meu la curățenie, gândul meu tot la munca în bucătăria unui restaurant era. Soțul meu se opunea însă, pentru că voia să stau acasă sâmbăta și duminica.(…)

Timp de doi ani, eu nu mi-am petrecut weekendurile cu familia. Nu mai pot acum. Dar după doar o lună la un restaurant francez, am ajuns șefa angajaților din bucătărie”, a povestit aceasta la Antena 1.

Urmăriți Playtech.ro și pe