Cine este Florica Baboi de la Chefi la Cuțite. Este anunțată câștigătoarea sezonului

Cine este Florica Baboi de la Chefi la Cuțite. Este anunțată câștigătoarea sezonului
Cine este Florica Baboi de la Chefi la Cuțite. Se spune că ea va câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine este Florica Baboi de la Chefi la Cuțite. Este una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul 10 al show-ului culinar. Despre ea se susține, în mediul online, că ar fi câștigătoarea care ar pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro și cu trofeul de la Antena 1. Finala concursului are loc joi, 1 decembrie.

Cine este Florica Baboi de la Chefi la Cuțite

Florica Baboi este una dintre concurentele care a ajuns în finala show-ului culinar Chefi la Cuțite. Face parte din echipa bucătarului Sorin Bontea, deși și-a dorit foarte mult să colaboreze cu Cătălin Scărlătescu. Chiar și așa, românca a reușit să facă progrese surprinzătoare pentru juriu, în cel mai bun sens al cuvântului.

Joi, 1 decembrie, începând cu ora 20.30, la Antena 1 va putea fi urmărită finala programului televizat. Florica Baboi, în vârstă de 37 de ani, se va lupta pentru a câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Există deja unele zvonuri potrivit cărora ea ar pleca acasă cu trofeul Antena 1.

Puțini știu cine este, de fapt, Florica Baboi. Românca în vârstă de 37 de ani locuiește în Franța. S-a mutat acolo cu partenerul său de viață în urmă cu mai bine de opt ani de zile. De profesie, este bucătar și organizator de evenimente în Paris. Concurenta Chefi la Cuțite are o relație amoroasă de 21 de ani. Ea și soțul ei s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți.

„Soțului meu ar trebui să îi fac un monument, pentru că m-a suportat și mă suportă în fiecare zi. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a spus Florica Baboi, la Chefi la cuțite.

Ea ar fi câștigătoarea premiului de 30.000 de euro 

Despre concurentă se spune că se va bucura de titlul de câștigătoare a show-ului Chefi la Cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Informația a fost făcută publică în mediul online, în luna noiembrie. Administratorul contului de Instagram „Viperele Vesele” a susținut că blondina din echipa lui chef Sorin Bontea va fi marea finalistă.

„Florica Baboi din echipa lui chef Sorin Bontea este câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii Chefi la Cuțite. Antena 1 ne iubește!”, arată o parte a mesajului apărut pe pagina „Viperele Vesele”.

De-a lungul timpului, pe „Viperele Vesele” au apărut mai multe informații în legătură cu câștigătorii diverselor competiții difuzate la televizor. Nu se știe cine administrează contul, însă detalii cu adevărat importante de pe pagina cu pricina s-au dovedit a fi adevărate.

Cert este că și Florica Baboi și-a exprimat încrederea că va câștiga premiul de 30.000 de euro. Concurenta spunea că nu ar fi o coincidență că s-a născut pe data de 10 decembrie, iar acum se află în derulare al zecelea sezon al show-ului culinar.

Urmăriți Playtech.ro și pe