Cine este femeia căreia Regina Elisabeta i-a scris ani de zile fără să o întâlnească vreodată. Detalii emoţionante din relaţia celor două

Cine este femeia căreia Regina Elisabeta i-a scris ani de zile fără să o întâlnească vreodată. Detalii emoţionante din relaţia celor două
Regina Elisabeta i-a scris unei femei de rând an de zile.

Regina Elisabeta i-a scris ani de zile unei femei. Suverana nu a cunoscut-o niciodată pe aceasta, dar ținea să îi transmită periodic unele gânduri. Schimbul de scrisori a început în anul anul 1953, anul încoronării Reginei. „I-am cerut o pălărie. Speram că îmi va trimite una. Dar ea mi-a trimis o poză minunată de ziua ei”, a povestit femeia. Cele două împărțeau aceeași zi de naștere.

Regina Elisabeta a schimbat scrisori cu o femeie de rând: ele au vorbit an de zile

Regina Elisabeta a II-a a făcut un schimb de scrisori cu o femeie de rând din Dakota de Nord. Cele două nu s-au întâlnit niciodată, dar știau că împart aceeași zi de naștere. Adele Hankey este născută în 21 aprilie 1926.

Schimbul de scrisori a început în anul încoronării monarhului. Femeia i-a trimis Reginei o scrisoare atunci, iar gestul a devenit o tradiție a zilei lor de naștere. Aceasta i-a cerut o pălărie suveranei, dar cea din urmă i-a trimis ceva mai frumos: o poză special făcută pentru ea.

,,I-am cerut o pălărie. Speram că îmi va trimite una. Dar ea mi-a trimis o poză minunată de ziua ei”, a povestit femeia, transmite insider.com.

,,Îți este dor de prietenii tăi”

Adele Hankey a declarat că îi va lipsi comunicarea cu prietena ei: „Îți este dor de prietenii tăi”, a spus ea cu tristețe. Amintim că monarhul a murit în cursul zilei de 8 septembrie la vârsta de 96 de ani, după o domnie de 70 de ani.

Suverana a fost înmormântată în cursul zilei de luni, 19 septembrie, la Castelul Windsor. Mii de oameni au participat la ceremonia care a fost împărțită în mai multe etape. Toţi copiii suveranei s-au aflat la funeralii, alături de nepoți și strănepoți.

Regele Charles al III-lea și cei trei frați ai săi mai mici au mărșăluit în spatele sicriului mamei lor tras de 142 de marinari ai Marinei Regale din Westminster Hall până la Westminster Abbey.

Charles al III-lea, Anne, Edward și William au fost îmbrăcați toți în uniformă militară. În timpul acesta, Andrew și Harry au avut costume, deși amândoi au fost în armată. Acest lucru s-a petrecut după ce aceștia au renunțat la îndatoririle regale.

Băieții Regelui nu s-au privit în ochi în timpul evenimentului trist și nu au dat niciun semn de apropiere în timp ce mergeau în spatele sicriului în care se afla trupul neînsuflețit al monarhului. Britanicii speră ca cei doi să revină la relații bune.