Cine este femeia care i-a „suflat” iubitul Ginei Pistol. Formele ei i-au înnebunit pe mai mulți bărbați din showbiz

Iubitul Ginei Pistol și partenera acestuia de viață au devenit părinții unui băiețel, după ce tânăra a rămas însărcinată. Cei doi s-au cunoscut la începutul anului 2017, iar la scurt timp s-a aflat că Alin Cocoș va fi tătic, dar și că relația cu Gina Pistol fusese încheiată. În momentul de față, prezentatoarea de la Asia Express pare să fi uitat total de acea perioadă a vieții sale. E mai fericită ca oricând în brațele lui Smiley și după încheierea filmărilor pentru show-ul de pe Antena 1, cei doi s-au bucurat și de o vacață pe cinste.

Cine este femeia care i-a „suflat” iubitul Ginei Pistol

Alin Cocoș și Monica Orlanda s-au cunoscut la început de 2017 și în luna februarie a acelui an, ea a rămas însărcinată. Băiețelul lor a venit pe lume în 2018 și de atunci cei doi și-au întemeiat o familie și se iubesc nespus. Nu doar Gina Pistol pare să fi trecut peste acea etapă a vieții cu mare succes, lăsând în urmă relația de altădată. Mai mult, blondina cu veleități de manechin a născut chiar la o scurtă distanță de Raluca Miu, soția lui Dorin Cocoș.

Cine este femeia care i-a suflat iubitul Ginei Pistol. Formele ei i-au înnebunit pe mai mulți bărbați din showbiz
Gina Pistol trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley

Între prezentatoarea TV și bărbat a fost vorba despre o poveste de dragoste de patru ani, dar care s-a încheiat brusc, atunci când în viața lui a apărut cea care i-a dăruit un băiețel. Fiul fostului soț al Elenei Udrea s-a ocupat între timp de frumoasa lui familie, iar el și Monica sunt de nedespărțit.

Formele ei i-au înnebunit pe mai mulți bărbați din showbiz

Dovada clară o fac și zecile de fotografii pe care tânăra soție a acestuia le postează în mediul online, pentru a-i ține pe fanii de pe Instagram la curent cu activitatea ei de zi cu zi. Deși este surprinsă mai mereu în ipostaza de mămică model, nu și-a abandonat total stilul de viață. Chiar și înainte să devină partenera lui Alin Cocoș, Monica era adesea plecată în vacanțe de lux.

Înainte ca povestea lor de dragoste să debuteze, Monica Orlanda era cunoscută în showbiz-ul autohton și pentru relațiile cu alți bărbați celebri. A fost vorba despre povești scurte cu Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, dar și cu Dani Olăroiu, băiatul lui Cosmin Olăroiu.

Urmăriți Playtech.ro și pe