Cine este Emil Vețeleanu, veteranul de război care a fost ignorat la festivitățile de Ziua Națională. Moment jenant cu bătrânul de 101 ani

Veteranul de război Emil Vețeleanu a fost ignorat la festivitățile de Ziua Națională

Un veteran de război a fost ignorat de delegația PNL care a participat la ceremonia organizată la Râmnicu Vâlcea de Ziua Națională a României. Este vorba despre Emil Vețeleanu (101 ani), care a participat la bătălia de la Oarba de Mureș (cea mai sângeroasă din câte au existat pe teritoriul României în Al Doilea Război Mondial) și la bătăliile din Munții Tatra – Cehoslovacia.

Veteranul de război Emil Vețeleanu a fost ignorat la festivitățile de Ziua Națională

După ce au fost depuse coroanele la Statuia Libertății din Râmnicu Vâlcea, membrii delegației PNL au salutat oficialitățile, dar l-au ignorat pe un bătrân de 101 ani care participa la eveniment și care se afla între celelalte persoane care au fost salutate. Acesta ținea într-o mână un baston, iar în cealaltă un mic drapel național.

Este vorba despre Emil Vețeleanu, veteran de război, care a participat la bătălia de la Oarba de Mureș (cea mai sângeroasă din câte au existat pe teritoriul României în Al Doilea Război Mondial) și la bătăliile din Munții Tatra – Cehoslovacia.


Liberalii care nu l-au salutat pe cel care în tinerețe a fost gata să moară pentru țară sunt: Romulus Bulacu, senator și prim-vicepreședinte al filialei județene, Claudia Banu, președintele organizației municipale PNL, Grigore Crăciunescu, consilier local și prim-vicepreședinte al PNL Râmnicu Vâlcea, Marius Idiță.

Au fost însă și doi liberali care l-au salutat pe Emil Vețeleanu. Este vorba despre primarul de la Păușești Măglași, Alexandru Dediu și Constantin Stoian, activist.

Momentul a fost filmat, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, unde internauții i-au criticat dur pe cei din delegația PNL.

„Ce jignire, ce umilință! Dacă aș ști unde găsesc acest om, aș merge și i-aș mulțumi personal pentru eforturile sale!”, a comentat un internaut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI