CTP, despre mesajul lui Liviu Dragnea din pușcărie, de Ziua Marii Uniri. ”Este culmea tupeului!”

CTP, despre mesajul lui Liviu Dragnea din pușcărie, de Ziua Marii Uniri. ”Este culmea tupeului!”
CTP crede că Liviu Dragnea își pregătește revenirea în politică

Cristian Tudor Popescu a comentat mesajul postat de Liviu Dragnea pe Facebook, din spatele gratiilor, de Ziua Marii Uniri. Gazetarul este de părere că fostul lider social-democrat nu a renunțat la luptă și vrea să se întoarcă în politică după ispășirea pedepsei pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

CTP crede că Liviu Dragnea își pregătește revenirea în politică

”Este cunoscuta prostire în față pe care o practică și din pușcărie. E atât de simplu să îi arunci în față câteva dintre crimele pe care le-a comis cât a fost la putere împotriva poporului român, dar nu e cazul. Doar putem să ne întrebăm de ce face asta. Pentru că nu a renunțat niciun moment la întoarcerea în politică și la lupta pentru putere. De aceea dă câte un mesaj, ca să nu fie uitat. Poate mă întorc și vreau să fiu șef din nou”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

Reacția gazetarului a venit după ce fostul lider social-democrat a postat un mesaj pe contul de Facebook, din închisoare, de Ziua Națională a României.

„La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat. Fostul lider al PSD a făcut contestație în anulare

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.

Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!”, a scris Dragnea pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI