Cine este Emanuel de la Survivor. Povestea zguduitoare a unei copilării chinuite

Cine este Emanuel de la Survivor. Povestea zguduitoare a unei copilării chinuite
Ipostaze neașteptate! Emanuel de la Survivor, împreună cu o vedetă de la PRO TV

Războinicul Emanuel de la Survivor ascunde o poveste zguduitoare, a cărei primă etapă din viață a fost plină de lipsuri. Declarațiile mamei: „Asta l-a făcut cine este astăzi.”

Povestea lui Emanuel de la Survivor

Emanuel Neagu are 23 de ani și este dansator profesionist. Războinicul este originar din Cocorăștii Colț, județul Prahova, dar locuiește în București. Tânărul a încercat toate sporturile și marea lui pasiune este, fără îndoială, dansul, care i-a devenit profesie.

„M-am inscris la din pasiune pentru sport si pentru adrenalina, pentru necunoscut. Ma consider un tip rezistent, creativ si ma descurc in orice situatie”, spunea Emanuel, înainte de a intra în competiția de la Kanal D.

„Luminița de la capătul tunelului a fost dansul”

Emanuel și fratele lui geamăn au avut o copilărie grea. Părinții lor se confruntau cu probleme financiare și, de prea multe ori, mâncarea nu era destulă. În cadrul emisiunii, cum confesiunile curg, căci timp este, Războinicul i-a povestit colegului său, Cristi, cum cumpăra mâncare ”pe caiet” și tatăl lui plătea când lua salariul.

„Mâncam salam cu pâine și mă bucuram. Luminița de la capătul tunelului a fost dansul”, a povestit tânărul, printre lacrimi.

Cine este Emanuel de la Survivor. Povestea zguduitoare a unei copilării chinuite
Mama lui Emanuel, concurent Survivor România, a plecat în Anglia după separarea de tatăl tânărului

Părinții dansatorului au divorțat atunci când el și fratele lui aveau 14 ani, ceea ce a însemnat o altă perioadă grea pentru familia Neagu…sau ce mai rămăsese din ea. Peste greutăți s-a lăsat timpul, iar acum, după cum spune chiar mama concurentului de la Survivor, totul este bine.

„Uneori oamenii aleg să se despartă pentru binele copiilor. Ei au preluat partea bărbăteasca pe umerii lor. Eu zic că toate astea i-au maturizat si i-au făcut oamenii de astăzi, ceea ce sunt ei astăzi”, a spus mama lui Emanuel, care muncește în Anglia.