Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 13 aprilie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D - Ediția de luni, 13 aprilie
Emisiunea Survivor România de la Kanal D - ediția de luni 13 aprilie.

Emisiunea Survivor România, de la Kanal D redă peripețiile celor două echipe: Faimoșii și Războinicii care luptă strâns pentru marele premiu. Se pare că cel care va câștigă competiția va pleca acasă cu suma de 250.000 lei.

Emisiunea Survivor România de la Kanal D – ediția de luni 13 aprilie

Faimoșii și Războinicii au avut parte de o petrecere de pomină în ediția de sâmbătă seară. Au mâncat și au băut pe săturate în timp ce se relaxau la piscină și nu le mai veneau la fel costumele de baie, ca la începutul petrecerii. Elena Ionescu a făcut și glume pe această temă, spunând în glumă că are burtica mare din cauză că e însărcinată. Iancu nu s-a lăsat și a întrebat-o și ce nume îi va pune viitorului său copil.

”Vă chem la botez, la următorul botez. Elena junior se află aici”, a spus Elena în glumă.

Surpriză pentru concurenți din partea lui Dan Cruceru

Prezentatorul emisiunii, Dan Cruceru le-a făcut o surpriză concurenților. Le-a adus un cântar pe care s-au cântărit pe rând. Unii concurenți au fost mulțumiți de rezultat, iar alții au fost surprinși să vadă că au slăbit.

”Nu știu dacă vă așteptați la o astfel de surpriză, dar hai să vedem cum ați evoluat în această competiție”, a spus Dan Cruceru.

Cum arată interiorul vilei în care vor dormi concurenții

Dan Cruceru le-a dat o veste bună Faimoșilor și Războinicilor după petrecerea de pomină. Vestea era legată de faptul că, concurenții au rămas să doarmă peste noapte într-o vilă superbă, care are piscină și toate condițiile, înainte de noua etapă Survivor România.

Tot prezentatorul ia mai anunțat că toți concurenții intră la votul publicului și eliminările vor fi în funcție de voturile celor de acasă. Echipa care pierde își va trimite omul la duel, iar cel care va avea mai puține voturi decât cel nominalizat, va părăsi competiția. Linia va fi deschisă pentru două zile și pentru o lungă perioadă de timp doar acele voturi vor mai conta.

Transformarea concurenților pentru petrecere

Concurenții au avut parte de tratamente speciale, pentru petrecerea de unificare. Băieții au fost tunși și bărbieriți, iar fetele au fost machiate și coafate. Cel mai fascinat a fost Andrei, după transformarea prin care a trecut Karina.

Andrei și Karina.
Emisiunea Survivor România de la Kanal D – ediția de luni 13 aprilie.

Concurenții au fost surprinși de faptul că au slăbit mult în timpul competiției Survivor România, cunoscând asta după hainele care nu le mai vin.