Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare Survivor România

Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare Survivor România
https://www.wowbiz.ro/elena-ionescu-dezvaluiri-halucinante-despre-viata-la-survivor-romania-miroseam-toti-puteam-practic-nu-va-inchipuiti-cum-era-acolo-in-tabara-20086469

Ultima ediție a emisiunii Survivor România, a fost difuzată în această seară de sâmbătă 30 mai, în care a fost desemnat marele câștigător al competiției care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 250 de mii de lei.

Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare Survivor România

Elena Ionescu este o artistă, născută în Caracal, absolventă a Liceului Ioniță Asan din localitate. Ea a făcut parte din trupa Mandinga, între anii 2006 – 2016, apoi a părăsit proiectul pentru o carieră solo. A participat și la Eurovision, în Azerbaidjan, cu piesa „Zaleilah”, în 2012.

Elena Ionescu a mai participat la concursul televizat Te Cunosc de Undeva, la Antena 1, în 2014. În prezent, Elena Ionescu este divorțată și are un copil.

Cine este Elena Ionescu, marele câștigător al Survivor România

Unul dintre cei patru finaliști de la Survivor România este Emanuel Neagu. Iată ce a declarat acesta pentru Kanal D, ce vrea să facă cu marele premiu.

”Dacă voi câștiga marele premiu voi împarți banii cu mama și cu fratele meu, mi-am propus așa încă de la începutul competiției. M-am gândit așa pe parcurs ce o sa fac. Vreau sa înființez o asociație de caritate, aș vrea să investesc în ceea ce fac eu, în industria dansului în România. Și s-ar putea să cumpăr un teren să știu că am banii acolo, să nu mă ating de ei”, a spus Emanuel.

Declarațiile Lolei Crudu înainte de Marea finală

Printre cei patru finaliști de la Survivor România, se numără și Lola Crudu. Înainte de Marea finală, aceasta a spus ce va face cu banii, dacă va câștiga ea marele premiu.

”O să-mi termin de plătit apartamentul, pentru că ne-am înhămat eu și iubitul meu în niște chestii, în lumea oamenilor mari. Vrem să ne întemeiem o familie și atunci am zis, dacă vrem un copil, vrem și un loc al nostru. Și atunci, cred că o parte îi voi da la apartament și clar voi folosi acești bani pentru viața mea de viitoare mămică”, a spus Lola.

Ce a declarat Iancu Sterp înainte de Marea finală

Chiar dacă a intrat mai târziu în competiție, Iancu Sterp a reușit să se califice în Marea Finală de la Survivor România. Iată declarațiile acestuia despre calificarea sa în Marea finală.

”Mă simt extraordinar de bine, am un sentiment de bine, de extaz în mine pe care nici nu pot sa-l exteriorizez acum. Dar sunt mulțumit, sunt fericit, sunt de toate”, a spus Iancu Sterp.

Ce a spus Elena Ionescu că va face cu banii, dacă va câștiga

Elena Ionescu, se află printre finaliștii de la Survivor România. Ea a declarat ce va face cu banii dacă va câștiga Survivor România.

”Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băiețelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an și 4 luni și pentru care sunt aici și vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin, și sper din tot sufletul ca asta să fie, este cea mai mare realizare pe care aș putea să o fac pentru el în momentul de față”, a spus Elena Ionescu.

Cei patru finaliști de la Survivor România.
Cine este xxx, marele câștigător al Survivor România.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI