Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevărul despre relația dintre cei doi

Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevărul despre relația dintre cei doi
Edward Sanda a vorbit despre relația cu Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan a ajuns la vârsta de 17 ani și și-a schimbat stilul muzical. Fiica lui Pavel Stratan colaborează cu Edward Sanda, iar în spațiul public au apărut informații potrivit cărora cei doi ar fi împreună. Pentru a face lumină în acest caz, artistul a acceptat să vorbească despre relația cu Cleopatra.

Edward Sanda a vorbit despre relația cu Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au scos mai multe piese împreună. Faptul că au petrecut mult timp în studio și pe platourile de filmare le-a aprins multora imaginația și s-au grăbit să spună că cei doi formează un cuplu. Edward a dezvăluit că între el și Cleopatra nu există o relație de dragoste, ci doar una de prietenie.

„Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră şi adevărată. Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical. (…) Nu ştiu de ce a venit toată aceasta nebunie, fix în această perioadă în care nici nu m-am întâlnit, ea fiind stabilită în Chişinău. Mă aşteptam la zvonuri de genul acesta, acum câteva luni când era în Bucureşti. (…) Momentan, nu avem niciun fel de legătură. Nu sunt eu fericitul Ghiţă”, a declarat Edward Sanda pentru Star News.

Cleopatra Stratan ste fiica cântărețului Pavel Stratan. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. Aceasta deține 6 recorduri mondiale. A revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză intr-o colaborare alături de fratele ei, Cezar Stratan, la melodia „MAMI”. Anul următor a lansat piesa „Te las cu inima” care se bucură de un real succes, în doar 10 zile a atins pragul de 5 milioane de vizualizări. Aceasta a cantat melodia „Ghiță” care a facut furori pe internet în 2010.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI