Cleopatra Stratan, blondă și tunsă scurt. Nici măcar tatăl ei nu o mai recunoaște așa

Autor: Madalina Moraru - 08:25, 26 sept. 2019
Cleopatra Stratan, blondă și tunsă scurt

Cleopatra Stratan, blondă și cu părul tuns scurt! Cu toții vrem să ne-o amintim ca pe fetița care îl striga pe Ghiță, seara la portiță. Dar fiica lui Pavel Stratan a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Cleopatra Stratan, blondă și tunsă scurt!

Cleopatra Stratan, blondă și tunsă scurt
Cleopatra Stratan, blondă și tunsă scurt

Adolescenta a decis că o schimbare de look n-are cum să-i strice, motiv pentru care a stârnit valuri de reacții. Mai ales în mediul online, pentru că pe contul său oficial de Instagram, Cleopatra e foarte activă și are mii și mii de fani.

Cei care îi apreciază activitatea, în mod curent, sunt în special tineri de aceeași vârstă cu ea, de aceea fiica lui Pavel Stratan a stârnit câteva semne de întrebare. Unora nu le-a venit să creadă nici până acum cât de mult a crescut. Mai mult, transformarea a venit în mod neașteptat, de aceea e posibil ca nici cântărețul să nu își recunoască fiica, ajunsă la vârsta de 16 ani.

Și, pentru că se pare că își dorește ca lumea să înțeleagă, odată și pentru totdeauna, că nu mai este doar o fetiță adorabilă, Cleopatra a renunțat cel puțin pentru moment la parul lung și șaten. Nuanța de blond aleasă, dar și coafura cea nouă i se potrivesc de minune. Sunt tranformări care au venit la țanc pentru lansarea celui mai nou clip, pentru piesa „Angela”.

Cleopatra a revenit în forță, cu un an în urmă

În clipa în care s-a relansat în industria muzicală de la noi, Cleopatra Stratan a fost primită cu brațele deschise de către public. Melodia „Te las cu inima”, lansată cu un an în urmă, a strâns aproximativ 50 de milioane de view-uri pe YouTube.

Și-a uimit publicul încă din acele momente, mai ales pentru că nu mai arăta deloc precut fetița care intrase în Cartea Recordurilor la o vârstă fragedă. Tânăra artistă are multe în plan și în mod cert până când va împlini vârsta majoratului va suficiente piese lansate, pentru câteva albume.

S-a lansat mult așteptatul clip Angela!!! Sper să vă placă! Am muncit foarte mult la acest proiect!, a scris fiica lui Pavel Stratan, în dreptul unei poze postate pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI