Cine este Denis Hanganu din serialul Clanul. Totul despre actorul care îl joacă pe Tudor Achim

Cine este Denis Hanganu din serialul Clanul. Totul despre actorul care îl joacă pe Tudor Achim
Cine este Denis Hanganu din serialul Clanul, cu care PRO TV speră să dea lovitura. Primul episod a fost deja difuzat.

Românii sunt deja impresionați de serialul „Clanul” de la PRO TV. Pe ecrane și-au făcut apariția atât actori cu renume în țara noastră, cât și actori care se află la început de drum. Cert este că toți au reușit să surprindă telespectatorii prin talentul împletit cu multă dedicare. Unul dintre artiștii mai puțin cunoscuți de public este cel care îl interpretează pe Tudor Achim. Află în rândurile de mai jos cine este Denis Hanganu din serialul „Clanul”.

Cine este Denis Hanganu din serialul Clanul

PRO TV a început deja să difuzeze mult așteptatul serial „Clanul”. Primul episod a putut să fie vizionat luni, 19 septembrie. Pe ecranele de televiziune și-au făcut apariția actori mult îndrăgiți de publicul român, dar și artiști mai puțin cunoscuți în țara noastră. Printre aceștia se numără și Denis Hanganu, un tânăr în vârstă de 28 de ani.

În producția difuzată de PRO TV, Denis Hanganu îl joacă pe Tudor Achim. Personajul are rol principal, alături de David Pribeag, care este interpretat de Marian Olteanu. Dacă alți artiști de pe scenă sunt ceva mai cunoscuți în spațiul public și datorită expunerii online, Denis Hanganu preferă să rămână discret în chestiuni ce țin de viața personală.

Ce știm despre Denis Hanganu este că s-a născut într-un sat din Vaslui. Când era copil, nu își dorea să devină actor. Viața a avut, însă, alte planuri pentru el. Tânărul a urmat cursurile liceale la Liceul Teoretic „Cuza Vodă” din Huși. Tot aici a jucat și primele spectacole, pe scena primăriei orașului.

Ulterior, Denis Hanganu a decis să își continue studiile la Facultatea de Teatru de la Iași. A fost admis, însă a decis să se transfere la București, unde a învățat actorie.

Ce carieră își dorea să urmeze când era copil

Așa cum am menționat deja, tânărul nu visa să devină actor. Pe vremea când era copil își dorea să devină detectiv sau să lucreze în militar, după cum chiar el a mărturisit. Ce i-a dat peste cap planurile veți afla în rândurile de mai jos.

„Mi-aş fi dorit să ajung detectiv sau ceva prin armată. Nu ştiu exact să explic ce era în mintea mea de copil. În acelaşi timp, vedeam foarte multe filme de acţiune. Îmi plăceau enorm. De multe ori mă închipuiam pe mine însumi în situaţiile prin care treceau personajele principale din filmele acelea”, a spus Denis Hanganu, potrivit Adevărul.

Debutul pe micile ecrane în cazul lui Denis Hanganu a avut loc în cadrul unei producții filmate pentru Antena 1. Este vorba despre serialul „Sacrificiul”, unde a jucat rol principal. A fost prima dată când Denis Hanganu a devenit cunoscut în spațiul public. Însă artistul s-a protejat de expunerea mediatică excesivă, mai ales că partenera sa nu este persoană publică.

Într-un interviu pe care l-a oferit anul trecut, Denis Hanganu a spus că iubita sa nu activează în domeniul cinematografic. Ba chiar, profesiile lor nu au nicio legătură una cu cealaltă. Acest aspect reprezintă un avantaj în cadrul relației, este de părere actorul. Tânărul a precizat că mereu învață lucruri noi de la partenera sa, care este medic cardiolog.