Cine este, de fapt, soțul Loredanei Groza. Cu ce se ocupă bărbatul care i-a ‘furat’ inima

Cine este, de fapt, soțul Loredanei Groza. Cu ce se ocupă bărbatul care i-a ‘furat’ inima
Loredana Groza, la 23 de ani de căsnicie

Una din cele mai controversate vedete de la noi, Loredana Groza, este măritată de 23 ani cu același bărbat. Soțul Loredanei, se poate mândri cu un CV demn de Hollywood. Andrei Boncea, soțul Loredanie, se poate mândri cu succese importante într-o lume aparte.

Loredana Groza, la 23 de ani de căsnicie

Deși controversată și cu multe ipostaze criticate de fani, Loredana Groza se poate numi o femeie fericită. Este căsătorită de 23 de ani și are o fată de care este foarte mândră. Relația sa cu Andrei Boncea, a început în urmă cu 23 de ani.

Pe atunci amândoi tineri, cu aspirații mari, au decis să-și unească destinele, imediat după nașterea fiicei lor. Cei doi s-au căsătorit în 1998, imediat după nașterea fetei, Elena. Multă lume s-a întrebat care este secretul căsniciei Loredanei Groza, la 23 de ani. Vedeta a vorbit la un moment dat despre acest lucru, declarând:

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere. Să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine. Să nu îl sufoci și să nu îl controlezi.

Aunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc.”, povestește Loredana Groza.

Andrei Boncea, un antreprenor de succes

Ajuns la 49 de ani, soțul Loredanie, Andrei Boncea se poate mândri cu un CV demn de Hollywood, și nu este întâmplător acest lucru. Încă din tinerețe Andrei Boncea a fost pasionat de film, în toate aspectele sale. Așa că a decis să se implice în această industrie devenind producător de film, cu un palmares bogat.

Multe din producțiile sale au fost făcute în colaborare cu case de producții de la Hollywood, unele dintre filme ajungând chiar în box office. Încă din 1988 Andrei Bonea deține funcția de Director General al MediaPro Pictures.

Filme ca ”Filantropica”, ”Modigliani”, ”Callas Forever”, sau nominalizatul la Oscar-ul din 2006, ”Joyeux Noël”, sunt doar o parte din producțiile în spatele cărora se află Andrei Boncea. Pe lângă asta a mai produs și seriale de televiziune, cum ar fi ”La Bloc”, un recordmen la numărul de episoade.

Pentru că nu toate lucrurile merg bine, în 2014 Andrei Boncea a fost implicat într-un dosar de spălare de bani, dosar ce implica compania MediaPro. Alături de de alți 26 de martori, Andrei Boncea era chemat în fața procurorilor DNA în acest dosar.

O figură proeminentă în producția de film, Andrei Boncea declara la un moment dat că în România lipseşte însă curajul, lipseşte inovaţia, lipsesc acele momente miraculoase, întâmplătoare, efemere, produse în direct, poate cu excepţia marilor show-uri de talente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI