Cine este, de fapt, soția lui Mugur Mihăescu. Cu ce se ocupă femeia care e de 20 de ani lângă actor

Cine este, de fapt, soția lui Mugur Mihăescu. Cu ce se ocupă femeia care e de 20 de ani lângă actor
Cum arată și cu ce se ocupă Rodica Mihăescu

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni în showbiz-ul românesc, mai ales pentru că personajele pe care le-a interpretat au avut un mare succes. Totuși, puțini știu cine este și cum arată partenera lui de viață.

Cine este femeia care l-a cucerit pe Mugur Mihăescu, de fapt

Mugur Mihăescu a devenit extrem de apreciat de români după ce a jucat în ‘Vacanța mare’, unde i-a interpretat pe Garcea și pe Leana. Ulterior, el a devenit și om de afaceri, dar mereu a păstrat discreția atunci când vine vorba despre viața lui departe de camere.

Ajuns la 52 de ani, actorul se poate declara fericit din toate punctele de vedere. Mugur Mihăescu a strâns o avere frumoasă de-a lungul anilor, trăiește o superbă poveste de dragoste de mulți ani cu soția lui, Rodica, și are o fiică minunată, Ivona.

Mugur Mihăescu: ‘Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi’

Mugur și Rodica Mihăescu se cunosc încă din liceu, au fost colegi la facultate, dar au început să formeze un cuplu abia după ce și-au terminat studiile, potrivit Viva!. Cei doi au o relație frumoasă și discretă, dar actorul dezvăluia în trecut că nu credea că o să aibă o legătură amoroasă cu femeia care i-a devenit soție.

„Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită.”, spunea actorul în trecut.

În timp ce Mugur Mihăescu a preferat să se implice în actorie și în domeniul afacerilor, Rodica este profesoară de informatică. Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani și au împreună o fiică, Ivona, care activează într-un domeniu total diferit de cele îndrăgite de părinții săi.

Mugur și Rodica Mihăescu formează un cuplu solid

Mai exact, fiica lui Mugur Mihăescu a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset și lucrează într-o agenție de turism de la Londra. Tânăra are o relație foarte frumoasă cu părinții săi, aceștia preferând să rămână în România.

De asemenea, în trecut, actorul dezvăluia care este secretul căsniciei sale de lungă durată. Mugur Mihăescu explica faptul că, într-o relație, ambii parteneri trebuie să facă compromisuri pentru a se asigura că totul o să meargă ca pe roate.

„După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri.

Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu.”, a transmis acesta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI