Garcea are cu ce să se mândrească. Soţia lui a făcut senzaţie la plajă, în costum de baie. Poate concura lejer cu tinere de 20 de ani

Garcea are cu ce să se mândrească. Soţia lui a făcut senzaţie la plajă, în costum de baie. Poate concura lejer cu tinere de 20 de ani
Garcea are cu ce să se mândrească. Soţia lui a făcut senzaţie la plajă, în costum de baie. Poate concura lejer cu tinere de 20 de ani

Mugur Mihăescu se poate mândri cu o familie superbă. Soția afaceristului a întors toate privirile la plajă.

Garcea are cu ce să se mândrească. Soţia lui a făcut senzaţie la plajă

Deși Mugur Mihăescu este un personaj celebru în peisajul monden din România, nu același lucru se poate spune și despre familia lui. Soția și fiica actorului s-au păstrat mereu departe de lumina reflectoarelor și puțini sunt cei care știu cum arată cele mai importante femei din viața lui.

Perioada pandemiei a fost una grea pentru Mugur Mihăescu, însă odată cu ridicarea restricțiilor, lucrurile au început să meargă bine pe plan financiar pentru actor.

Motiv pentru care el a decis să meargă în vacanță alături de câțiva prieteni și de soția lui. Cuplul s-a relaxat la mare, iar Rodica Mihăescu a arătat senzațional într-un costum de baie întreg.

Partenera de viață a lui Mugur Mihăescu arată impecabil, în ciuda vârstei pe care o are și a faptului că este mamă. Ea și-a etalat trupul tonifiat și bronzat la plajă și s-a bucurat de soare alături de soț și prieteni.

Mugur Mihăescu, dărâmat de pandemie

Mugur Mihăescu a pierdut peste 1,5 milioane de euro în pandemie, când barurile și restaurantele au fost închise pe o perioadă mare de timp. Încă din luna martie a anului trecut, actorul a pierdut o sumă imensă din bani din cauza restricțiilor.

El a vorbit despre acest lucru, a ieșit la proteste și și-a strigat nemulțumirea în emisiuni, dar și pe rețelele sociale.

„Am strigat, am urlat, am ieşit la manifestaţii, am scris pe Facebook, am apărut la televizor şi nimic. Statul m-a ignorat cu desăvârşire. Şi nu mă refer la mine în primul rând, aici.

Mă refer la toţi cei care au avut proasta inspiraţie să-şi lanseze afaceri într-un domeniu faţă de care statul român a dovedit din plin cât de mult îi pasă. Adică nu-i pasă!

Cândva, peste ani, când va trece pandemia asta nenorocită, am să încerc să realizez ce s-a întâmplat. Şi, totuşi, nu ştiu dacă voi fi în stare să înţeleg nu doar nepăsarea autorităţilor, care s-au uitat absolut senin cum le-au dispărut sute de mii de locuri de muncă,

iar tot atâţia români s-au descurcat cum au putut, fiecare dintre ei, cât mai ales reacţia celor din jur, una care mi-a lăsat mai mult decât un gust amar!”, spunea actorul în urmă cu mai multe luni.

Foto: Cancan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI