Cine este, de fapt, românca Romina Gingașu, cea care va moșteni imperiul Ferrari

Cine este, de fapt, românca Romina Gingașu, cea care va moșteni imperiul Ferrari
Românca ce va moșteni imperiul Ferrari. Ce detalii sunt cunoscute despre aceasta?

O altă româncă a pus mâna pe un afacerist cunoscut. Femeile de la noi fac ravagii în inimile bărbaților de peste meleaguri. Cine este Romina Gingașu, cea care va moșteni imperiul Ferrari?

Cine este Romina Gingașu? Românca a devenit soția lui Piero Ferrari

Romina Gingașu a devenit de curând soția lui Piero Ferrari. Din ce în ce mai multe românce ajung la inimile unor afaceriști de renume de peste meleaguri. Iată că patronul imensului lanț italian a ajuns să se îndrăgostească și el nebunește de una din frumusețile de la noi!

Cei doi s-au căsătorit în cursul zilei de sâmbătă, în secret, iar la nuntă le-a cântat nimeni altul decât Al Bano, conform cancan.ro. Romina și Piero trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2016, iar în weekend-ul ce a trecut au decis să își unească destinele.

Ceremonia a avut loc în Capri, iar alături le-au fost invitați aleși pe sprânceană. Românca este angajată la o companie producătoare de avioane, iar meseria ei este de a vinde aeronave celor mai bogați oameni din lume.

Printre cumpărătorii cunoscuți se află și marele pilot de Formula 1, Nikki Lauda. Chiar în acest mod l-a cunoscut pe Piero Ferrari. Aceștia s-au aflat pe același aeroport privat, Milano Linate, pentru a fi duși pe legendarul circuit de Formula 1 de la Monza.

Timpul a trecut, iar iubirea dintre ei a devenit cu atât mai mare, iar acum iată că au devenit soț și soție. Invitatul special a fost unul din cei mai mari artiști de pe planetă – Al Bano. Acesta a fost cadoul lui Piero pentru soția sa.

Detalii

Numele româncei, Romina, a fost pus de părinții femeii care s-au inspirat de la Romina Power, soția și partenera de scenă a solistului. Piero Lardi Ferrari s-a născut în anul 1945 și este un om de afaceri italian, fiul legitim a lui Enzo Ferrari.  La această oră bărbatul deține 10% din acțiunile companiei Ferrari, primite moștenire de la tatăl său.

O altă româncă ce i-a ajuns la inimă unul milionar celebru este Iasmina Milutinovici, care la doar 27 de ani s-a căsătorit cu americanul Bradford Aaron Hill (61 de ani). Bărbatul este administratorul Statuia Libertății și insula Ellis. Ce doi au început o relație în 2014, iar patru ani mai târziu au devenit soț și soție

Urmăriți Playtech.ro și pe