Amendă pentru șoferul unui Ferrari, care și-a parcat bolidul de lux pe o trecere de pietoni din Iași

Amendă pentru șoferul unui Ferrari, care și-a parcat bolidul de lux pe o trecere de pietoni din Iași
Amendă pentru șoferul unui Ferrari, care și-a parcat bolidul de lux pe o trecere de pietoni din Iași

Șoferul unui bolid de sute de mii de euro a parcat pe trecerea de pietoni, ignorând toate regulile auto. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Poliției Locale Iași. Desigur, oamenii au început să comenteze la postare, unii fiind ironici, alții revoltați.

Amendă pentru șoferul unui Ferrari

În cursul zilei de astăzi, mai mulți șoferi din Iași au fost amendați pentru că au parcat neregulamentar, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Printre aceste „victime” se află și șoferul unui Ferrari de sute de mii de euro. Acesta nu a mai ținut de regulile de circulație, și nici de cele de bun simț, parcând pe trecerea de pietoni.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Poliției Locale Iași, care au ajuns virale pe internet în scurt timp. În acest caz, oamenii legii au aplicat cinci puncte amendă și trei puncte penalizare. Imaginile au stârnit comentarii și ironii din partea internauților.

Unii au spus că polițiștilor le-a fost frică să ridice mașina, deoarece dacă ar fi zgâriat-o din greșeală, „trebuie să vândă platforma, ca să îl despăgubească pe proprietar”.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au sancționat pe conducătorii autovehiculelor care staționau neregulamentar, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
5 puncte amenda si 3 puncte penalizare”, a postat Poliția Locală Iași pe Facebook.

O mașină s-a răsturnat în București, după ce s-a ciocnit cu un Ferrari

Marți seară, o mașină s-a răsturnat pe un bulevard din București după ce s-a ciocnit cu un bolid de lux. Vehiculul din urmă a lovit un al treilea autoturism, în care se afla șeful Federației Române de Rugby. Accidentul rutier a avut loc pe Bulevardul Poligrafiei din Capitală.

Se pare că un bărbat de 70 de ani a virat la stânga, moment în care a lovit un Ferrari, iar apoi autoturismul omului s-a răsturnat. Șoferul și pasagerul au suferit răni ușoare, fiind transportați la spital. Îngrijiri medicale a primit și celălalt șofer, însă la fața locului.

“Au trecut pe roșu și nu au găsit altă soluție decât să accelereze, nu să frâneze. Am încercat să trag dreapta, dar eu cred că a accelerat fix în momentul respectiv. Dacă ar fi frânat și el, cred că ne evităm unul pe altul”, a spus Dragoș, șoferul mașinii Ferrari.

″În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, care se afla oprit la semafor”, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Rutiere, Andra Arsintescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI