Cine este, de fapt, Qubra Alexandra de la Burlacul 2021. Andi Constantin a pus ochii pe ea

O nouă concurentă i-a atras atenția lui Andi Constantin! Burlacul a plăcut-o instant pe Qubra Alexandra, ce a surprins pe toată lumea atunci când a venit alături de mama ei în show, pentru ca aceasta să își dea acordul cu privire la bărbatul ce ar putea să îi fure inima fiicei sale.

Cine este Qubra Alexandra de la Burlacul 2021. Concurenta i-a atras atenția lui Andi Constantin

O nouă concurentă i-a atras atenția lui Andi Constantin! Toată lumea a fost surprinsă atunci când o nouă femeie și-a făcut apariția în cea de-a opta ediție din Burlacul 2021. Tânăra Qubra Alexandra a venit la cocktail party, dar surprizele nu s-au încheiat aici. Aceasta a venit însoțită de mama ei, ce a avut o discuție cu Andi pentru a vedea dacă acesta se potrivește cu fiica ei.

După ce Aylin Daniela, mama concurentei, și-a dat acordul, Qubra Alexandra a intrat în competiție pentru a cuceri inima Burlacului. De asemenea, mama ei a recunoscut că ea a contactat echipa și înscris-o în show-ul consacrat. Aceasta este din Tulcea, dar locuiește în Turcia de 30 de ani.  Qubra Alexandra, în vârstă de 27 de ani, este model și i-a captat imediat atenția lui Andi Constantin.

Cei doi au avut și prima discuție după ce Aylin Daniela, mama concurentei, și-a dat acceptul. Totul a decurs cu naturalețe, iar aceștia au rămas cu o impresie foarte bună unul despre celălalt. De asemenea, prima întâlnire a culminat și cu un trandafir din partea Burlacului la ceremonia focului, intrând astfel în casa fetelor și oficial în competiția pentru inima lui Andi Constantin.

Qubra Alexandra, noua concurentă de la Burlacul 2021

Ce își dorește Andi Constantin de la viitoarea iubită. Femeia de care se va îndrăgosti trebuie să aibă trei calități

Andi Constantin este protagonistul celui de-al șaselea sezon al show-ului ‚Burlacul’. Acesta a fost cea mai îndrăgită ispită masculină de la emisiunea ‚Insula iubirii’, iar acum acesta este pregătit să își cunoască aleasa printre femeile ce se luptă pentru inima sa. Totuși, atunci când vine vorba despre iubita pe care și-o dorește lângă el, Andi are câteva pretenții. Dorindu-și să se așeze la casa lui, noul Burlac speră să găsească o femeie înțelegătoare, dedicată relației și extrem de răbdătoare.

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a declarat el la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI