Ea ar putea câștiga Burlacul 2021. S-a dat de gol că e preferata lui Andi Constantin

Ea ar putea câștiga Burlacul 2021. S-a dat de gol că e preferata lui Andi Constantin
Ea ar putea câștiga Burlacul 2021. S-a dat de gol că e preferata lui Andi Constantin

Sezonul cu numărul șase al emisiunii „Burlacul” a fost așteptat cu sufletul la gură de toți telespectatorii. Andi Constantin, noul burlac al acestui sezon, a pornit într-o cursă nebună pentru a găsi femeia care să-i cucerească inima definitiv.

Inițial, au fost 25 de fete care s-au înscris la emisiune pentru a-l cuceri, însă unele dintre ele au fost eliminate de Andi pe parcursul edițiilor.

Printre tinerele care au rămas în competiție pentru a lupta pentru inima burlacului se numără și Simona Bălăceanu, în vârstă de 25 de ani. Se pare că ea ar fi preferata lui Andi Constantin și o posibilă câștigătoare a emisiunii de la Antena 1.

Cine este preferata lui Andi Constantin

De fiecare dată când au avut un date, cei doi au flirtrat intens, iar fanii emisiunii își doresc enorm ca cei doi să formeze un cuplu.

‘Ai și gropițe, nu doar ochii îi ai frumoși. Chiar dacă sună a clișeu, de fiecare dată când dau de ochii tăi, mă simt pierdut. Mă uit și nu gândesc nimic, simt o pace’, i-a spus Andi Constantin atunci Simonei, după o plimbare cu elicopterul și o cină romantică la înălțime.

După ce a sărutat-o cu patos, Andi Constantin i-a oferit brunetei trandafirul salvator, semn că și-o dorește alături până la finalul show-ului. În plus, pe rețelele de socializare, Simona Bălăceanu a lăsat să se înțeleagă că ea ar fi marea câștigătoare a emisiunii ‘Burlacul’.

Simona Bălăceanu, câștigătoarea emisiunii Burlacul?

Bruneta a postat mai multe fotografii pe Instagram în care se vede clar că și-a tatuat un trandafir pe mână, simbolul show-lui. Fanii au reacționat imediat și au concluzionat că ea ar fi primit trandafirul final din partea lui Andi Constantin.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea” mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.

Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire” de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea. Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută”, a scris Simona pe reţelele de socializare.

Deznodământul îl vom afla, cât de curând, în noile ediții ale emisiunii de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI