Burlacul 2021. Andi Constantin rupe tăcerea: ce caută la o iubită, de fapt

Burlacul 2021. Andi Constantin rupe tăcerea: ce caută la o iubită, de fapt
Andi Constantin, protagonistul ”Burlacul 2021”, despre ce caută la o iubită

Andi Constantin este protagonistul celui de-al șaselea sezon al emisiunii ”Burlacul 2021”. Cea mai îndrăgită ispită masculină de la ”Insula Iubirii” a făcut dezvăluiri despre ce caută la o iubită, menținând că speră ca noua provocare din viața sa să îi aducă sortita. „Plec la drum cu gândul să mă însor.”

Andi Constantin este Burlacul 2021. Bărbatul a dezvăluit ce caută la o iubită

Multiplu campion la fitness și antrenor, Andi este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să-și întâlnească jumătatea. În cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1, burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o aventură plină de emoție, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția bărbatului, în timp ce el va observa și analiza fiecare comportament, în cele din urmă lăsându-se pradă iubirii. Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, care promite că nu se va lăsa până ce sportivul nu-și va găsi aleasa.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, se descrie Andi.

„Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a completat el.

Ce calități trebuie să aibă aleasa? 

Cât despre cea care îi va fura inima, Andi spune că trebuie să aibă trei calități: să fie răbdătoare, înțelegătoare și dedicată cuplului. „Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a declarat el la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI