Cine este, de fapt, noua iubită a soțului Ancăi Țurcașiu. Răsturnare de situație: vestea halucinantă despre femeie

Cine este, de fapt, noua iubită a soțului Ancăi Țurcașiu. Răsturnare de situație: vestea halucinantă despre femeie

După divorțul de Anca Țurcașiu, medicul stomatolog Cristian Georgescu pare să fi nimerit într-un trio amoros. Astfel că blondina pe care acesta o săruta cu pathos zilele trecute la mall ar fi implicată într-o relație foarte serioasă.

Cine este, de fapt, noua iubită a soțului Ancăi Țurcașiu

Se pare că medicul Cristian Georgescu, cel care i-a fost vreme de 22 de ani partener de viață Ancăi Țurcașiu, ar avea o viață sentimentală surprinzătoare. Blondina cu care recent a fost filmat într-un mall din Capitală, atr fi implicată într-o relație serioasă, din care, evident, nu s exclude căsătoria.

Zilele trecute, aceasta, de care fostul soț al Ancăi Țurcașiu este îndrăgostit nebunește, a fost surprinsă de Cancan.ro, în timp ce-și ducea copilul la școală. Este vorba chiar de puștiul care a asistat, la mall, la secenele tandre dintre mama acestuia și fostul soț al Ancăi Țurcașiu.

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că doamna în cauză a fost însoțită de un alt bărbat decât medicul stomatolog. Și după ce femeia a coborât din mașina bărbatului împreună cu copilul, ea s-a îndreptat către școală. La scurt timp după ce și-a parcat bolidul de lux, bărbatul s-a alăturat apoi celor doi.

Iar după modul în care adulții s-au comportat cu copilul, se pare că între ei ar fi mai mult decât o relație de prietenie. Mai mult decât atât, ei s-au comportat ca o adevărată familie fericită.

Înainte de a-l lăsa pe micuț să intre la școală, cei doi adulți s-au fotografiat cu el, așezându-se pe rând la poze. În mod cert, povestea în care este implicat fostul soț al Ancăi Țurcașiu pare să fie una complicată.

Iubita fostului soț al Ancăi Țurcașiu, însoțită de un alt bărbat, sursa foto Cancan.ro
Iubita fostului soț al Ancăi Țurcașiu, însoțită de un alt bărbat, sursa foto Cancan.ro

Cum a reacționat Anca Țurcașiu

Această veste a ajuns însă și la urechile Ancăi Țurcașiu, iar vedeta pare că nu a ”digerat” prea ușor informația.

”Nu am disponibilitate și nu doresc să comentez absolut nimic despre acest subiect. Mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru sursa citată.

Aparent, pandemia i-ar fi afectat serios pe Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Aceasta nu a mai avut spectacole și concerte, iar soțul ei nu a mai putut să-și practice meseria.

După o vreme, Anca Țurcașiu i-ar fi reproșat în repetate rânduri lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și l-ar fi trimis la muncă, dar acesta ar fi refuzat. Dan Silviu Boerescu spunea că problemele pe care le aveau cu banii i-ar fi adus pe cei doi în pragul divorțului.

„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse – nu chiar din trei cum spune la manual – și cred că este adevărat”, a spus Dan Silviu Boerescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI