Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cui va rămâne o avere zvonită de 100 milioane de euro

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cui va rămâne o avere zvonită de 100 milioane de euro
Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cui va rămâne o avere zvonită de 100 milioane de euro

Cătălin Botezatu are 53 de ani și multe experiențe unice, continuând să surprindă prin creativitate și extravaganță. Astfel, acesta este celebru în România, dar și peste hotare.

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul

Chiar și așa, designerul s-a gândit și la momentul când o să treacă în neființă, astfel că și-a făcut testamentul. Unde mai pui că vedeta s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme de sănătate. Cătălin Botezatu a fost supus unor intervenții chirurgicale complicate, în afara țării, dar e un luptător și le-a depășit pe toate cu brio. Dar, aparent, toate aceste hopuri din viață l-au determinat să își facă testamentul.

De altfel, s-a zvonit la un moment dat că celebrul designer ar avea 100 de milioane de euro în conturi, însă, discret fiind, nu a dat curs niciodată acestor zvonuri.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei ştiu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris.

Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro.

Nu este într-o relație

Cătălin Botezatu apare zilnic pe micul ecran, în emisiunea Bravo, ai stil Celebrities de la Kanal D, acolo unde este jurat! Dincolo de viaţa sa profesională, creatorul de modă pare să aibă o viaţă personală destul de zbuciumată. El a povestit și despre marile sale iubiri. La un moment dat, se zvonea că celebrul Cătălin Botezatu este într-o relaţie cu Monica Hill. Dar acesta a dezvăluit acum că nu este într-o relaţie stabilă de iubire și încă mai aşteptă femeia care să îl facă pe deplin fericit:

„Nu am şi sunt bine aşa cum sunt. Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluţiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine.”, a spus el pentru redactia.ro.

Cătălin Botezatu s-a născut pe data de 3 decembrie 1966, Alexandria. El este un creator de modă și fotomodel din România. Cu toate că nu a fost niciodată căsătorit, în 2009 a mărturisit că este tatăl unui băiat de 20 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI