Cine este, de fapt, Gianluca Vacchi. Milionarul care a dat internetul peste cap

Cine este, de fapt, Gianluca Vacchi. Milionarul care a dat internetul peste cap
Cine este, de fapt, Gianluca Vacchi. Milionarul care a dat internetul peste cap

Ajuns la vârsta de 53 de ani, Gianluca Vacchi este una dintre cele mai carismatice figuri din social media. Are milioane de fani pe rețelele de socializare cărora le împărtășește situl său de viață de un lux exorbitant. În curând, fericirea pe care o afisează acum se va multiplica infinit, căci excentricul milonar va deveni tată pentru prima oară. Iubita care îi va dărui un băiețel este frumoasa jurnalistă venezueleancă Sharon Fonseca, în vârstă  de 28 de ani.

Gianluca Vacchi, milionarul cu o viață ca în filme

Excentricul italian a devenit faimos în 2016, atunci când apărea într-un clip, alături de iubita lui de atunci Giorgia Gabriele, cu 18 ani mai tânără decât el, în timp ce danasau fără inhibiții pe ritmuri latino. Milioane de oameni din întreaga lumea au fost, parcă, hipnotizați de energia celor doi, de contrastul dintre ei în momentul în care executau în sincron perfect fiecare pas de dans, dar și de opulența pe care o afișau.

În scurt timp, Gianluca Vacchi a devenit un adevarat simbol al vieții luxoase pe rețelele de socializare, afișându-se în diferite ipostaze care atrăgeau ca un magnet like-urile. Costumele impecabile, accesoriile personalizate cu numele său, dansurile în slipi sau chiar în chiloți în livinguri fabuloase, pe terase, plaje de lux, yachturi sau în private jet-uri, l-au transformat într-unul dintre cele mai excentrice personaje din mediul online. În acest mod a ajuns să aibă 16 milioane de fani pe Instagram.

Cine este, de fapt, Gianluca Vacchi. Milionarul care a dat internetul peste cap
Cine este, de fapt, Gianluca Vacchi. Milionarul care a dat internetul peste cap

Cum a ajuns playboy-ul Instagramului sa ducă o viață plină de lux

La vârsta de 25 de ani, Gianluca Vacchi termina cursurile Facultății de Economie și Comerț, potrvit okmagazine.ro. Ulterior a început să se implice în afacerile familiei, alături de vărul său Alberto Vacchi. În primii ani s-au concentrat pe vânzarea și cumpărarea de companii, afacere din care au scos bani frumoși. Ulterior, cei doi au moștenit compania IMA, lider în construcția de mașini destinate industriei farmaceutice. Cifra de afaceri a acesteia este de câteva milioane de euro pe an.

După 45 de ani el a decis să facă un pas în spate și să renunțe la conducerea companiei, rămânând acționar cu 30% din profit, conform aceleiași surse. Chiar și în aceste condiții, banii pe care îi câștigă îi permit să-și trăiască viața scăldat în lux, mai ales că are deja o avere de 450 milioane de dolari.

Însă viața lui a fost presărată și cu lucruri mai puțin bune. În 2017, presa din Italia divulga faptul că Gianluca avea o datorie de 10 milioane de dolari provenită din neachitarea taxelor la stat. Se pare că, prin anumite inginerii financiare, ar fi fentat sistemul de impozitare. Acest lucru, însă, nu l-a oprit să își expună viața fastuoasă pe paginile sale de socializare.

Pe lângă ocupațiile sale din domeniul business-ului, Vacchi se consideră entertainer internațional și vedetă. Nimeni nu poate nega faptul că îl cunoaște o lume întreagă, iar ca entertainer și-a demonstrat veleitățile de DJ, mixând în cele mai cunoscute cluburi din lume. De altfel, el a venit în 2017 la București unde a mixat în clubul Nuba.

Ajuns la 53 de ani, celebrul milionar mai are un singur vis: acela de a deveni tată. Și este pe cale să i se împlinească. El, împreună cu iubita lui Sharon Fonseca vor deveni părinți peste câteva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI