Ileana Lazariuc, prima apariție după divorțul de acum un an. Cum arată după ce s-a despărțit de Ion Ion Țiriac

Anastasia Lazariuc, apariție de senzație după divorț

Ileana Lazariuc a avut prima apariție publică, la un an de la divorțul dureros de milionarul Ion Ion Țiriac. Dacă întrebați cum mai arată bruneta, trebuie să știți că aceasta a rămas o femeie superbă, care atrage toate privirile, oriunde ar merge.

Anastasia Lazariuc, apariție de senzație după divorț

Ileana Lazariuc s-a cam izolat, după divorțul de Ion Ion Țiriac. Aceasta a preferat să stea departe de ochii presei, pentru a-și reveni emoțional, probabil. Recent însă bruneta și-a făcut curaj și a ieșit în public. Apariția ei a fost una de senzație.

Mamă a doi copii, Ileana Lazariuc a revenit în forță și pe rețelele de socializare, bruneta fiind din ce în ce mai îndrăzneață și mai sexy. Purtând o ținută all black, care nu a lăsat totuși să se vadă prea mult, fosta soție a milioanarului arată mai bine ca niciodată, fiind pregătită să se bucure din nou de viață.

Anastasia Lazariuc, apariție de senzație după divorț
Anastasia Lazariuc, apariție de senzație după divorț

Și-au spus adio după o relație de 20 de ani

„Lupta este reală”, a scris ea în dreptul fotografiei, care a primit mii de aprecieri și, desigur, o serie de comentarii în care este lăudată: „Superbă și elegantă că întotdeauna!”, „Frumusețe rară”, „Ce frumoasă ești”, „Superbă”, „Uluitoare”.

Ileana Lazariuc a împlinit 38 de ani, însă nu își arată deloc vârsta, iar bărbații cu siguranță vor roi în jurul ei, dacănu o fac deja. Frumoasa brunetă și fiul lui Ion Țiriac s-au despărțit după o relație de aăroape 20 de ani și o căsnicie de 10 ani. Motivele separării nu a fost făcut public niciodată.

Ion Ion Țiriac a trecut peste divorțul de Ileana Lazariuc și chiar este îndrăgostit până peste cap de tenismena Sorana Cârstea! Fiul lui Ion Țiriac este nerăbdător chiar să se căsătorească, așa că și-a cerut noua iubită, mai tânără cu 13 ani, în căsătorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI