Când începe Splash! Vedete la apă la Antena 1. O vedetă PRO TV, pe lista prezentatorilor

Când începe Splash! Vedete la apă la Antena 1. O vedetă PRO TV, pe lista prezentatorilor
Când începe Splash! Vedete la apă?

Emisiunea ‘ Splash! Vedete la apă ‘ revine pe micile ecrane după o lungă pauză. Juriul a fost anunțat de curând, iar acum avem și alte nume cunoscute care vor fi parte din celebrul proiect.

‘Splash! Vedete la apă’ revine la Antena 1: detalii despre show

‘Splash! Vedete la apă’ revine la Antena 1! Trustul reînvie formatul cunoscut deja românilor care l-au iubit preț de câțiva ani. Reprezentanții postului vin cu noi detalii despre proiectul simplu unde vedetele își înfrâng fricile și sar de pe platforme cât mai înalte în apă.

Săriturile pot fi de la 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri. În urma performanței lor și a altor detalii, jurații vor nota tehnica, starea de spirit, glumele de dinainte sau chiar vestimentația. Pepe a fost pionul principal în edițiile precedente.

De-a lungul timpului alături de el și-au mai făcut apariția Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu sau Alina Puşcaş. De asemenea, Romică Țociu și Cornel Palade au avut și ei momente de excepție comice în cadrul show-ului.

Acesta nu s-a mai difuzat din vara lui 2015, iar cel mai probabil în toamnă urmează să apară pe micile ecrane, cred mulți dintre fani. Juriul se schimbă de la ediție la ediție, iar cel mai bun concurent din fiecare ajunge în marea finală.

În prim-plan îi avem pe cei care vor însoți concurenții la trambuline și care vor încerca să îi cuprindă cu energie pozitivă. Antena 1 îi primește cu brațele deschise pe Ramona Olaru, Anna Lesko și Răzvan Fodor.

Amintim că Anna Lesko a fost o bună perioadă colega celor de la ‘Vorbește Lumea’, de la Pro TV. Cântăreața gătea în mare parte preparate tradiționale moldovenești, dar acum a încheiat colaborarea de când gașca s-a mărit.

‘Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte!

Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute ici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!’
Anna Lesko (Sursa: comunicat Antena 11)

‘Zodie de apă, Rac cu ascendent în Peşti, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peştele în apă! De
fapt sunt sigur că aşa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu
multă adrenalină, dar în care primează distracţia şi umorul!’
Răzvan Fodor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI