Cine este, de fapt, atacatoarea Mirelei Vaida. Ce au descoperit polițiștii

Mirela Vaida a trecut prin momente șocante, în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct. Artista se afla în fața camerei și prezenta subiectele zilei, moment în care o femeie dezbrăcată a alergat spre ea cu o piatră în mână. Din fericire, Mirela Vaida a reușit să se ferească și a fost salvată de către colegii ei.

Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie dezbrăcată

În stare de șoc, vedeta a povestit că a chemat Poliția și că se gândește serios să depună o plângere pentru tentativă de omor. Cu ochii în lacrimi, Mirela Vaida a povestit că momentul a lăsat-o fără glas și că a realizat că atacatoarea putea să chiar să o omoare cu pietroiul pe care l-a aruncat spre ea.

Mai multe echipaje de Poliție au ajuns la fața locului și au identificat-o și reținut-o pe atacatoare. Femeia a fost internată la Spitalul Obregia, cu tulburări grave de comportament. Potrivit polițiștilor, femeia va fi transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au prezizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Atacatoarea suferă de retard mintal

Atacatoarea ar fi fost internată la spitalul Obregia pe 12 martie, iar diagnosticul pus de medici ar fi „retard mintal”.

 

Mirela Vaida a dezvăluit că este amenințată cu moartea de ceva timp de către Magdalena Șerban, femeia care a ucis o tânără, împingându-o în fața metroului. Femeia se află în acest moment în închisoare, unde urmează să își petreacă restul vieții.

„Nu știm cine este doamna. A intrat dezbrăcată pe ușă lăturalnică, după cum ați văzut, a intrat fix în momentul în care eu am ieșit de pe aceste porți. Cumva, dumneaei a știu exact, a făcut firul acestui atac foarte bine și țipa să îmi dai banii, să îmi dai banii. Nu știm despre ce bani e vorba. M-am interesat. Colegii mei nu spun să nu fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei, au acoperit-o cu o pătură, cu o draperie, prelată, nu știu ce au găsit aici. Am chemat Poliția.

Am luat un calciu, mi-au dat colegii mei mai multe să pot cât de cât să mă calmez, pentru că sunt în șoc. Realmente îmi este frică pentru viața mea”, a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI