Dana Budeanu a înnebunit când a auzit că Firea o pune pe listele PSD: ”Sunteți copți, bă, băiatule”

Dana Budeanu a înnebunit când a auzit că Firea o pune pe listele PSD: ”Sunteți copți, bă, băiatule”
Dana Budeanu, reacție dură după ce Firea a zis că o pune pe listele PSD ”Sunteți copți, bă, băiatule”

Pentru criticile pe care le face la adresa stilului vestimentar, Dana Budeanu este cunoscută și apreciată de multă lume. Deși, vedeta a început de ceva timp să comenteze și evenimentele actuale, mai ales cele din sfera politică. Din această cauza au ieșit și zvonurile precum că Dana ar putea fi inclusă pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Reacția dură a Danei Budeanu după ce Firea a zis că o pune pe listele PSD

Marți seară, Dana Budeanu a fost invitată lui Mihai Gâdea, la Antena 3. După ce au discutat mai multe subiecte, vedeta a ajuns și la tema Gabriela Firea, pe care Dana a lăudat-o pentru realizările ei de la conducerea Primăriei Capitalei. Tocmai din acest motiv, moderatorul a solicitat ca interviul să fie semnalizat drept ”dezbatere electorală”.

Dana Budeanu a fost la Antena 3 pe timpul electoral al PSD pentru alegerile locale. În mod normal, ar fi trebuit să vorbească Firea sau restul candidaților PSD în Capitală. Însă Firea a trimis-o pe Dana Budeanu în numele PSD”, conform declarației unuia dintre vicepreședinții partidului pentru adevarul.ro.

Cum a reacționat Dana Budeanu la zvonuri

Astfel, au apărut și zvonuri precum că Dana ar putea să fie pe lista PSD la alegerile parlamentare. Însă, aceasta a avut o reacție dură cu privire la aceste informații, transmițând că va avea o replică, conform unei postări pe contul ei de Instagram.

”AHAHAHAHAHAHAHA!
SUNTETI COPTI BAI, BAIATULE!
V AM RUPT PÃ GENUNCHI!
DISPERATI!

O MINCIUNA CAP COADA!
FACE DANUTA VERDICT AZI SA VA INGROAPE ASA PUTIN SURSELE SI MANIPULARILE!”

Dana Budeanu
Dana Budeanu, reacție dură după ce Firea a zis că o pune pe listele PSD: ”Sunteți copți, bă, băiatule”

Afirmațiile Danei Budeanu despre Gabriela Firea

În cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, vedeta a enumerat  motivele pentru care o admiră pe Gabriela Firea. Potrivit libertatea.ro, criticul de modă a lăudat-o pe Gabriela Firea pentru realizările avute până acum în calitate de primar al Capitalei.

”Eu nu sunt PSD-istă, reveniți-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareș e fratele lui Nicușor. Sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susțin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect și pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea prea mult.

Crezi că știe cineva că ai făcut 17 spitale, 300 de poduri. Femeia asta a făcut enorm. Pentru asta o susțin eu. Eu vreau ca la primărie să vină unu care să facă treabă. Gospodar, care face și panseluțe, face și drumurile, îți renovează și clădirile”, a spus Dana Budeanu.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI