De ce a divorțat Dana Budeanu de primul ei soț. Ce se întâmplase în mariajul lor

De ce a divorțat Dana Budeanu de primul ei soț. Ce se întâmplase în mariajul lor
De ce a divorțat Dana Budeanu de primul ei soț

Dana Budeanu este cu siguranță un personaj extrem de controversat, dar, totodată, foarte discret când vine vorba de familie sau de copii. De curând, însă, creatoarea de modă și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a vorbit despre divorțul de primul ei soț, jurnalistul Radu Budeanu, cu care a avut o căsnicie până acum opt ani de zile. Designerul a vorbit despre cum i-a influențat viața această decizie și despre ce înseamnă pentru ea un mariaj, în adevăratul sens al cuvântului.

Dana Budeanu, mărturii șocante despre divorțul de primul soț

Dana Budeanu a colaborat, până nu de mult, cu Pro TV, unde s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea“. De asemenea, ea a reușit să stârnească multe controverse în rândul publicului larg, odată cu apariția în mediul online a rubricii „Amețitele și Mafioții“.

O prezență discretă în ceea ce privește viața ei personală, aceasta și-a găsit, în sfârșit, curajul de a vorbi despre divorțul de jurnalistul Radu Budeanu, cu care a format o familie până acum opt ani. Designerul a dezvăluit că, deși era căsătorită, se simțea mai mereu singură.

„Nu mai sunt măritată. Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, a declarat Dana Budeanu pentru televiziuni.

„A fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic“

Dana Budeanu se consideră o idealistă și susține că divorțul a fost „un examen fenomenal“ pentru ea, dar pe care l-a trecut cu bine, alegând să se salveze pe ea, de dragul copiilor. Totodată, aceasta a dezvăluit că nu crede în divorț, deoarece o căsătorie care se termină nu a fost ce trebuie de la bun început.

Radu Budeanu, primul soț al Danei Budeanu
Radu Budeanu, primul soț al Danei Budeanu

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a mărturisit vedeta.

De asemenea, aceasta s-a străduit întotdeauna să păstreze o relație bună cu fostul soț, tot de dragul copiilor.

Întrebată dacă cele două fete pe care le are împreună cu jurnalistul – Dana și Maria – își petrec timp cu tată lor, creatoarea de modă a răspuns: „Sigur că da! Da, cum să nu? Nu, nu suntem acel caz!“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI