Cine este Cozmin Gușă și de ce a fost exclus din PSD, la două săptămâni după ce s-a reînscris

Cine este Cozmin Gușă și de ce a fost exclus din PSD, la două săptămâni după ce s-a reînscris
Cozmin Gușă, exclus din PSD la doar două săptămâni după ce s-a reînscris

Partidul Social Democrat s-a despărțit în ultima vreme de numeroși membrii. Se pare că aceste excluderi au fost pregătite deja de câteva zile bune, iar azi au părăsit scena alți oameni politici, printre care și Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă, exlus din PSD

O cloncluzie mai aspră a românilor a fost aceea că nici PSD-ul nu-l vrea pe Cozmin Gușă. Din păcate, nu-i este scris în astre lui Gușă să fie parte a Partidului Social Democrat. Acționarul postului Realitatea s-a resînscris în PSD la finele lunii octombrie a lui 2019, iar azi, 12 noiembrie…a fost exclus. Decizia aceasta a fost luat în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național PSD.

Amintim că noul exclus al formațiunii a fost secretar general al PSD între anii 2001 și 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase. După ce a demisionat, Gușă s-a înscris în Partidul Democrat, iar în anul 2004 a fost șef de campanie a lui Traian Băsescu. În 2005, a fost alături de Aurelian Pavelescu și Lavinia Șandru în Partidul Inițiativa Națională, iar șase ani mai târziu Tribunalul București a admis comasarea prin absorbție cu Uniunea Națională Pentru Progresul României.

Cozmin Gușă, exlus din PSD, la doar două săptămâni după ce s-a reînscris
Cozmin Gușă, exlus din PSD, la doar două săptămâni după ce s-a reînscris

Daniel Tudorache îl susținea

Daniel Tudorache, primar al sectorului 1, a anunțat că în cazul în care va candida la alegerile locale din anul viitor, șeful de campanie al său va fi Cozmin Gușă, crezând în deciziile sale. Tot atunci susținea că nu se pune problema unei excludei a lui din Partidul Social Democrat.

„E un simplu membru, nu îşi doreşte nimic altceva. El a spus că vine pentru campania de la locale, la sectorul 1, să sprijine. Atât! (…) Eu zic că e un câştig. Nu am spus de ce…, cu televiziunea sau fără televiziune… E un câştig. A fost şeful de campanie al lui Geoană şi, dacă ne aducem bine aminte, Geoană a câştigat alegerile – asta e”
Daniel Tudorache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI