Cine este copilul favorit al Reginei Elisabeta. Mulți s-au mirat după vestea asta

Cine este copilul favorit al Reginei Elisabeta. Mulți s-au mirat după vestea asta
Copilul favorit al Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este întotdeauna imparțială atunci când vine vorba despre activitățile regale. În schimb, este părtinitoare în momentele când punctul central al discuției se mută pe fiul Andrew, care, în urma acțiunilor sale, a fost iertat și alinat de suverană.

Andrew este copilul favorit al Reginei Elisabeta

Conform expertului regal Clive Irving, regina Elisabeta este mai afectuoasă și mai iertătoare față de Andrew decât față de Charles. În vreme ce analizează relația Majestății Sale cu copiii ei în documentarul ”Regina Elisabeta: iubire, onoare și coroană”, Irving afirmă că Regina nu l-a înțeles niciodată cu adevărat pe Charles. Specialistul mai spune că prințul William este singurul care apreciază „simțul datoriei extrem de dedicat” al bunii sale.

Ingrid Seward, redactor-șef al revistei ”Majesty”, îl caracterizează pe Charles ca fiind „polul opus fratelui mai mic, Andrew”, care este „zgomotos, plictisitor, dar foarte fermecător atunci când vrea”. Cu toate acestea, Seward a adăugat că Andrew „poate fi arogant și nepoliticos” precum tatăl lui.

În acest timp, ducele de York de 61 de ani este considerat favoritul reginei, dar nu și preferatul publicului, asta datorită legăturii cu pedofilul Epstein. De când prințul și miliardarul s-au cunoscut, în urmă cu 24 de ani, s-au întâlnit și distrat împreună de cel puțin 20 de ori. Cei doi au fost surprinși împreună chiar și după anul 2010, când Epstein era inclus în registrul infractorilor sexuali, după condamnarea la 13 luni de închisoare pentru sex cu minore.

Nu i se întrevede o viață prea bună după ce suverana va trece la cele veșnice 

Andrew a renunțat la îndatoririle regale în noiembrie 2019, după ce nu a arătat niciun fel de remușcare față de victimele lui Epstein într-un interviu. Atunci, Andrew a spus că nu regretă că s-a aflat printre prietenii infractorului, datorită oamenilor pe care i-a cunoscut prin intermediul acestuia și oportunităților ivite.

Indiferent de acțiunile sale, o persoană din anturajul casei regale susține că lui îi va fi bine atâta vreme cât suverana va fi în viață. Andrew a fost întotdeauna copilul ei de suflet, așa că va sta lângă el și îl va proteja cât va putea. În schimb, pe când regina se va transforma în praf de stele, viitorul său în familia regală nu va arăta prea bine, iar prinții Charles și William nu vor fi atât de generoși cu el precum mămica sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI